Касов апарат с връзка към НАП
  Здравейте,въпроса ми е какъв касов апарат бихте ми припоръчали?Интересува ме най-вече цената да е ниска и апарата да е мобилен.Ще помоля и за мнение то ви относно Daisy еXpert-KL. До сега съм ползвал само Датекс(12/13години) и съм доволен,но за втори път ми се налага да сменям апарат,а Датекс са доста скъпи и никаква отстъпка не правят за лоялни клиенти.Моля за мнения и препоръки както и за други модели ,така и за конкретни места в София където се предлагат КА на добра цена.Благодаря!
     Re:Касов апарат с връзка към НАП
  Дейзи е с малка натовареност на мобилните , и е с по-хлаваби бутони. 
Датекс имат промоция вземат ти стария апарат и ти правят 100лв отстъпка - питай директно датекс- не прекупвачите и сервизите.
  Мерси,ще говоря още утре с Датекс.Все пак приемам и други предложения.
  Офертата на Датекс е валидна до края на месец януари при условие, че ти взимат старият касов апарат и го бракуват безплатно. Условието е машината да не е от старите преносими касови апарати, а от по-новите им модели. Цената е 198 лева с ДДС, отделно фискализацията. Прекупвачи и сервизи,...Явно колегата има нещо в предвид, но не е ясно какво, Датекс има изградена дилърска мрежа и хората си вършат работата не по-зле от всички останали представители на каквато и да е техника.
  Офертата на Датекс първо обхваща не всички модели(моят е МР50 и не е от най старите,но не влиза ),второ дори да влизаше може да се вземе само определен модел(който не е мобилен и на мен не ми върши никаква работа).
  Мои познати имаха Дейзи. за 1г./2010г./ 3 пъти ходи на ремонт.
Погледни офертата за Карат Мобика .
Освен това до 31.03.2012 има много време . Може да има отлагане на срока за някои търговци.
  Дейзи рядко изкарват гаранцията си, а камо ли нещо повече :laugh:
  Да, най-добре си купувайте апаратите от съответните производители. Пък като ви затрябва сервиз предвидете 2 дни за куриер до завода и още няколко за ремонт. До седмица сигурно ще си го получите отремонтиран от самия производител все пак.
  Моят също е мобилен DATECS и е от първите. След това му прибавиха една буква и стана по-нов модел. За съжаление ми предлагат за замяна нов за магазин, а на мене бизнеса ми е в движение. Иначе като апарат не е лош, само дето 3 пъти му сменям батерията и последната пак е за боклука. От сервиза ми предложиха този за магазин да си го включвам в колата за запалката. Ще търся нещо по-евтино, има на Дейзи.
  След доста проучване и разпитване къде ли не стигнах до извода "Деизи" да не си вземам.Лично аз си купих incotex 180f kl.
  В момента валидна ли е тази оферта на Датекс ?