-   Problem with Mouse!  Zna4i mi6kata mi e WinBest 4D+ i kogato 6trakna s leviq botton 6trakaneto go vuzpriema za 3 ili 4 6trakaniq. Za6to stava taka da ne se e bugnala ve4e? I moje li da mi preporu4ate nqkakva na A4Tech ili Microsoft do 30Lv? Ama da ima pove4e ot 3 botton- a. 

-   Problem with Mouse!  Moje li da mi kajete i kolko $ struva RP-649 na A4Tech za6toto v cenite q nqma nikude? I hubava li e za6toto baq q hvalqt. 

-   Problem with Mouse!  Moje bi se e pree*ala.Kupi si edna LG optical mouse.Az sam s takava i moga da ti kaja 4e e mnogo dobra.Niam top4e za da ti pre4i,kolelceto e mnogo dobro,mnogo dobrra forma za zahva6tane abe prosto super i e kam 10-15$ 

-   Problem with Mouse!  Ami kakvo 6te kaje6 za RP-649 modela ima go v saita na A4Tech. Ama me interisuva kolko $ struva. 

-   Problem with Mouse!  logitech M-BJ69 edna mnogo dobra evtina mishka 

-   Problem with Mouse!  На мен ми трябва мишка с 4 ботона и два скрула и ако може да е оптична. Това ми трябва на мен ако знаете някакъв хубав модел моля кажете. 

-   Problem with Mouse!  Ами то такива с много бутони и скролове само на А4Tech съм виждал, обаче за мене са пълен боклук ...

Вземи си един Логитеч или една Майкрософтска мишка и забрави за проблемите :)

-   Problem with Mouse!  Най-яката мишка е Logitech MX500 - мега прецизна оптика, ергономична (но само за дясна ръка засега), държи дълго с едни батерии, идва с 5 год гаранция, кеф ти бутони кеф ти чудо. Имаше проблем със скрола в игрите, но с последните MouseWare драйвери на Logitech проблемът се оправи. Обаче остава цената - $45. За мен едно добро вложение. Все пак е за минимум 4-5 години :) 

-   Problem with Mouse!  Да наистина значи такава ще си взема а да те питам Aquadark колко ботона има?