-
TBred-B
Имам намерение да си закупя ТБред-Б, но незнам къде да търся във ВАРНА и как да го разпозная???!!! Искам да знам от къде мога да намеря инфо за него, цена в България, и как да го разпознавам. Имам намерение да е на 2000 или 2100 PR. ПОМОЩ!!! Благодаря предварително на всеки, който изкаже мнение. Ако нямате мнение, то поне постнете един адрес в Нет-а кудето да видя за какво става дума. [:-angel]
-
TBred-B
Gleda6 kodirovkata na CPU!
Palomino 2100+ e AX2100DMT3C,Palomino 2000+ e AX2000DMT3C AX zna4i palomino (qdroto e po golqmo i koda e na nego)
za TBred 2100+ e AXDA2100DUT3C,TBred 2000+ e AXDA2000DUT3C AXDA zna4i TBred (po malko qadro-kodirovkata e na korpusa na CPU-to)
Razlikata m/u A i B e v stepping coda(namira se pod gornia):AIUGA- A steping(zavar6va na A) AIUGB-B steping (zavar6va na B).I da e drug koda gleda6 pak poslednata bukva!
NAPRIMER: AXDA2100DUT3C TBred 2100+
AIUGA steping A
AXDA2100DUT3C TBred 2100+
AIUGB steping B
-
TBred-B
Може и да не намериш във Варна. Аз преди месец си купувах комп и като им кажа че искам T-Bred навсякъде ми казаваха ами каквото дойде. Може да е Palomino, tbred. Абе божа работа. Още повече че ти искаш да е и B. Най добре е да се отиде във София и от там да си вземеш процесора.
-
TBred-B
Много благодаря за разяснението относно маркировката, но ме интересува дали има разлика и в цените им. Застото доколкото знам разлика между Паломиното и ТБред-а, в цените няма. А ако имам познат във фирма дали сте може да ми доставят ТБред-Б? Благодаря отново
-
TBred-B
Ами няма разлика, за дали могат да ти го доставят питай познатия не нас