-
Video problem
Imam dve pc-ta s vgradeno video S3 savage. Problema mi e che chat pat bez nikakva prichina im se preebava razdelitelnata sposobnost i pochvat da pishtqt che ima preblom si display setinga :(. Edinstvenoto koeto pomaga e preinstaliciq ili image. Nqkoi sblyskval li se e stozi problem i reshil li go e?
Probval sym preinstalaciq na draiverite, drugi daiveri, smqna na kolichestvoto zadelqna pamet ot biosa i kakvo li ne oshte[V]. Nadqvam se da ne nastane i tuk mulchanie kato po temata s printera:[:(!]
-
Video problem
Mi nai-dobroto reshenie e da si nameri6 ot niakyde edna stara PCI video karta S3 i da ignorne6 ot bios-a vgradenata. Vsi4ki vgradeni video karti sa skapano nesto. Sigurno kompa ti e star i niama AGP slot, taka 4e tova e naj-dobroto reshenie!!!
-
Video problem
Ima agp. Tova ne e reshenie na problema:)
-
Video problem
Aide be hora nikoi li nqma ideq:(
-
Video problem
Mahni i preinstalirai draiverite na video kartata . Pri men tova pomaga .
-
Video problem
Eon това беше първото което направих, не става.
От седмица няма никакъв проблем, много тъпо ?!?
-
Video problem
Намери си по-стари драйвери или пробвай с подобни.Пробвай и с най-новите също. При S3 savage това помага. Драйверите трябва да са съобразени с точния чипсет на картата. Извади и пак монтирай допълнителната РАМ (ако има такава, но при някой има). Поиграй си с насройките на Биоса.
-
Video problem
Ами засега няма проблем още?!?!? Паметта е е само 1 бр 128. С наи новите драивери са, старите не вярвам да свършат работа.