-
Проглем с CD-RW!!!
Имам записвачка SONY CRX195e4 40x12x48x към 2 месеца си я ползвах без проблеми,ама сега кат и сложа някакъв диск и неште да го чете - като вляза в F: и ми дава,че диска е празен.Не става и да се записват дискове.Някои ще можели да ми помогне,предварително блгодаря!!!
-
Проглем с CD-RW!!!
Ами нали има гаранция тая писачка, отивай ги наливай там ко чакаш.
А иначе не знам от кво се получава тва механиката и е скапана изглежда.
-
Проглем с CD-RW!!!
Какво то4но прави като постави6 диска? Започва ли да го врътка, мъчи ли се да го разчете или просто няма никаква реакция от нейна страна?
-
Проглем с CD-RW!!!
tva e bug v windowsa preinstalirai go i ako ne se opravi togava hodi vav firmata
-
Проглем с CD-RW!!!
Как реши че е бъг в Windows-a след като не знаеш дори с кои вин е?
Отивай в фирмата да ти я сменят таза записвачка....
-
Проглем с CD-RW!!!
edin priqtel ima6e su6tiq problem pod XP sus cd-rom 52x sony, no pod 98 si rabote6e normalno...
-
Проглем с CD-RW!!!
Абе и на мен ми се случва понякога ама много много рядко - и аз имам Сони само че ЦРХ185 т.е. предния модел и съм с ХП. Обаче директно бягай във фирмата защото точно твоя модел май не е много много добър по-принцип. Имам наблюдения понеже съквартиранта ми я има и доста дискове скапва неговата. Върха беше когато скапа и Сони носители:)- след като записа 3 на 40х изгърмя един на 16х. Нещо май тоя модел не е от най-добрите ама то напоследък кои записвачки са де (като изключим Плекстор и Ямаха).
-
Проглем с CD-RW!!!
И аз имам подобен проблем. Записвам аудио диск и след записа ми казва, че е празен. Пускам го на друго cd си работи. Пускам го под Win XP и WinME. Не чете и под двата.
-
Проглем с CD-RW!!!
Bat Rambo, значи кат сложа някво CD и пресветва ,че мисли нещо ама въобще не го чете.
А за win,тои ми е XP ,в началото си бачкаше праих си дискове без проблем ама по едно време нещо и стана.
-
Проглем с CD-RW!!!
chestito i moita izgoria predi dve sedmici ,tichai za garanciata
-
Проглем с CD-RW!!!
аз имам писачка Ямаха Ф1 44х24х44 , ама до ся диск на 44 скорост не съм записвал
слагам го на 44 , то автоматично се прехвърля на 16 и като имате предвит че на сд-то
пише 48х , е бал съм го и писачката, а. Що е така , как мислите.
Ще направя нова тема за тва.