IDE to SATA adapter пресецва връзката
ос-а е 64 битова 7 ; Dell Inc. XPS 8500 е дъното и при комуникация с ата хдд хитачи сваля по 100 мб Г/д
и пауза;после пак свали/префърли толко и забие трансфера при четене от него през IDE to SATA adapter-а
захранени са адаптора и хдд-а от второ захранване поради липса на конектори на оригиналното захранване:095:ф ъ к и двете захранвания са в един разклонител
то е само с сата конектори:RTFM: а адаптора има флопи конектор,та така,че адаптора е бучнат в хдд-а а сата кабела здраво контактува в конекторите /смених кабел и сата порт и пак тъй/
въпрос
тия IDE to SATA adapter-и нужен ли им е драйвер за 64 битова 7-ца или друг е ядеца-дефектен адаптор...
Отговор: IDE to SATA adapter пресецва връзката
по- добре да ти продам PCI to IDE платка за 14лв и да си нямаш грижи.
не и е нужен драйвер. Но много лошо си обяснил и са ме мързи да се напъвам да умувам, кое какво и как и здраво и флопи и така. Обясни малко по човешки. Всъщност недей. По добре си сложи игрек кабелчета и качи всичко на едно единствено захранване.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mr.TECHNO
по- добре да ти продам PCI to IDE платка за 14лв и да си нямаш грижи.
това дъно няма този тип слот,а е с псие1 тип,но дай снимка+модел и с кой бутон се влиза в биоса му:punk:че изгорих на едно 386 дъно иде-то
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
fXOrange
не и е нужен драйвер. Но много лошо си обяснил и са ме мързи да се напъвам да умувам, кое какво и как и здраво и флопи и така. Обясни малко по човешки. Всъщност недей. По добре си сложи игрек кабелчета и качи всичко на едно единствено захранване.
не виждам преходници сата то флопи молекс в монтана
имам преходник с флопи молекс , а платката е стандартна , но е 32 битова , може да не запали на 386-a, а в биоса се влиза със стандартното "Ctrl + I"
модела ще ти го пратя по-късно. имам 4 броя , като свободни са само 3 ;)
преходника не се продава , но мога да ти намеря .
2 Прикачен файл(ове)
Още нещо за 462-цата ми гръмна ат захранването и търся AT to ATX cables:Прикачен файл 9875
нее ли кнтр+аПрикачен файл 9877
Аз мисля че имам някакво AT захранване.
2 Прикачен файл(ове)
смених с това и е окПрикачен файл 9932