Отговор: SSD заслужава ли си ?
Не го вземай. Според мен този диск е убит от работа и вече е започнал да релокейтва прецакани блокове памет.
Пробвах го с друга програма HDDScan, там не изкарва никакви грешки? На цена от 60-70лв струва ли си ?
п.п Вече два дни работи на Lenovo X200 / P8600 / и няма никакви проблеми зарежда за около 25 секунди!
той проблем по време на работа няма как да ти направи, просто някой файл ще изгърми по някое време и в зависимост от важността му ще се случи "това" или "онова"
аз лично на диск в подобно състояние, макар и съвсем съвсем в началото, не бих поверил нещо повече от операционна система
"струва ли си" е трудно да се каже, защото заради въпросния минимален риск от срив някои хора не биха рискували никога, за други не би била в особена тежест една изненадваща нужда от преинсталация...
във всеки случай трябва да ти е ясно едно - вземеш ли го, остава си вечно твой ;)
абе... за 60-70 лв какво толкова му мислиш, това е SSD, взимаш го за бързодействие, а не за архив.
Ще си инсталираш ОС на него, ако се скапе... здраве да е, малко работа ще ти отвори с нова инсталация, но няма да загубиш важна информация...
Поне ще добиеш опит със SSD-тата ако не друго :)
взимай го и колкото изкара :) голямо удобство е ССД
Мерси за информация, ще го ползвам само за OS, харесва ми колко бързо зарежда и т.н. Още веднъж благодаря!