Здравейте, имам няколко флашки, които са със запис, до който не мога да стигна, за да изтрия (да променя). Може ли някой да ми каже какъв е начина за достъп до тези сектори на паметта, за да я изчистя и да ползвам целия обем.
Преглед за печат
Здравейте, имам няколко флашки, които са със запис, до който не мога да стигна, за да изтрия (да променя). Може ли някой да ми каже какъв е начина за достъп до тези сектори на паметта, за да я изчистя и да ползвам целия обем.
Намери програма за форматиране - например тази :
HDD Low Level Format Tool от тук -http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml
един съвет - забрави за тези флашки.
Това е по-добрия етап - да видиш какво има на тях , другия етап е абсолютно недостъпност до самата памет.
с каквото и да се опитваш - след като няма достъп до паметта само ще си загубиш времето. Usb паметите умират точно по този начин.
Благодаря за съветите, на bisval и Mr.TECHNO
Mr.TECHNO ,аз виждам какво има , но искам да си освободя паметта. Не ми е фикс идея , ако може-може , ако не ,не са толкова скъпи. Имам десетина дадени ми с рекламни каталози които вече не са актуални и ако не мога да си ги форматирам трябва да ги хвърля. Затова ще пробвам възможни начини , все има шанс макар и малък.Алтернативата е 100% в коша.
Аз не съм специалист и не съм наясно каква е защитата. Мислех си че е софтуерна и не е трудно да се пробие.
Виж горния пост
bisval - видях го и това точно написах че ще пробвам.
Благодаря ти .