MAC, има ли все още такива и защо съществуват?
Пазарната реалност показва друго ...
Като стана дума за часовници ... "попитали шефа на "Ролекс" как е пазара на часовници?" и той отговорил "Не знам !", защото не продава часовници, а бижута, които работят, като часовници. Ако намекваш, че Епъл е "ролекс" дълбоко се лъжеш. Мисля, че комп. с МАС ОС се продават единствено, заради силния маркетинг и реклама плюс неразумноста на някой купувачи. Е, това е истината.
Пазарната реалност може да си е навреш ... е знаеш къде.
Ако имах пари никога нямаше да купувам компютър чиято стабилност зависи от N на броя фирми.
Седни пред един Мак OS X, и ще разбереш че майкрософт
пак бил изостанал - а вица в цялата работа е Word-X !
Ако нямаш къде - обади се на мейла ми ще те уредя. Там имат и
SGI, ама след това ще трябва да ти давам валериан.
Apple най- после представиха подробности за новите си PowerМакове G5, наистина новите машини ще бъдат разбивачи и то за разбирачи [;)] интересна е подръжката на PCI-X и окомплектоваката като цяло е страхотна цените също са добри започват от 2000$ нагоре като се има предвид, че даваш парите си за 64-битов процесор е за българия тези машини ще бъдат достъпни само за Про цели ...а дизайна на кутиите....мене специално адски ме кефи [:p], независимо какви глупости ще задрънкат някои хора [:)] повече подробностти на : http://www.apple.com/powermac/
Доколкото знам те се доста по-стабилни от обикновенните PC тъй като работят със собствена операционна система,разработена за определения hardware,което ги прави и толко стабилни