Отговор: Съвет за избор на лаптоп
Защо го рестартираш и то често?
Иначе шумът е от харда.
Ако сложиш едно ссд и шумът ще изчезне и ще зарежда по-бързо. Провери дали моделът има допълнителен слот за ссд или ще трябва да се простиш с харда или двд-то. Обаче, при вторият вариант питай фирмата откъдето си го купил, как стои въпросът с гаранцията, ако го отворят за ъпгрейд.
Рестартирам понеже деинсталирах разни програми и ми искаше рестарт. Но и по принцип през ден-два сам си рестартира, за да ъпдейтне.
Мда предположих, че е от харда този шум ама нормално ли е при положение, че е купен преди седмица макс. и да се появяват проблеми ? А и хардът ми изобщо не е пълен, има доста свободно място.
- - - - - - - - - -
По принцип имам право да го заменя с друг модел и се чудя дали този не е по-добър :
http://ardes.bg/laptop/Lenovo+G50-45+Windows+8.1-63796
На моя видеокартата е малко по-добра, но е с 500 ГБ хард диск, а на този картата сякаш е една идея по-слаба, но хардът е 1 TB
blackberry,на Lenovo-то имаш инсталирана пробна антивирусна Mcafee.Моят съвет е да я деинсталираш и да си включиш Windows Defender-а.Също препоръчвам да избереш WindowsUpdate да не проверява и сваля автоматично ъпдейтите,нека само да проверява и да те пита.
Здравейте, колеги!
Търся си лаптоп до 1000лв и се спрях на това моделче - Лаптоп Acer Aspire E5-572G / Лаптоп Acer Aspire E5-572G-35CG каква е разликата между двата модела? Аз в параметрите не намерих, поне в тези който са написани. Лаптопа ще се използва предимно за работа, блу рей филми и някоя игричка. Знам че за тези пари не мога да очаквам много, но не ми се дават повече от 1000лв за лаптоп.:)
Щом ще е основно за работа, виж този. Здрав корпус, тиха работа и удобна клавиатура. А и 3г. гаранция NBD.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivo9
Здравейте, колеги!
Търся си лаптоп до 1000лв и се спрях на това моделче -
Лаптоп Acer Aspire E5-572G /
Лаптоп Acer Aspire E5-572G-35CG каква е разликата между двата модела? Аз в параметрите не намерих, поне в тези който са написани. Лаптопа ще се използва предимно за работа, блу рей филми и някоя игричка. Знам че за тези пари не мога да очаквам много, но не ми се дават повече от 1000лв за лаптоп.:)
Много стар процесор.Гледай процесора да има суфикс U.
Никак не е лошо ейсърчето, четвърто поколение е процесора на 2,4gh Intel® HD Graphics 4600,пък и отделно си има nVidia GeForce GT 940M - 2 GB DDR3,подваш му едно ссд и започва да лети(наместваш се в 1000лв. бюджет).Ползвам ейсърче 5733 вече 4г(за домашно) и нямам ядове,процесора му е i3-370M 6гб рам видео 4000,тъй че моят глас заминава за ейсъра.Охлаждането му е малко кофти иска по честичко да се почиства.
Цитат:
ivo9
Здравейте, колеги!
Търся си лаптоп до 1000лв и се спрях на това моделче -
Лаптоп Acer Aspire E5-572G /
Лаптоп Acer Aspire E5-572G-35CG каква е разликата между двата модела? Аз в параметрите не намерих, поне в тези който са написани. Лаптопа ще се използва предимно за работа, блу рей филми и някоя игричка. Знам че за тези пари не мога да очаквам много, но не ми се дават повече от 1000лв за лаптоп.:)
Виж този.
Добър е HP със сигурност пластмасите са по добри от на Ейсъра,пък и гледам и други работи са му по Ок:thumbsup:
То е ясно, че HP,Dell,Aser,Asus и т.н. са гаражни лепенки, а истинските производители и дизайнери са Quanta , Compal, Wistron, Foxconn и др.
Цитат:
emil vasilev
То е ясно, че HP,Dell,Aser,Asus и т.н. са гаражни лепенки, а истинските производители и дизайнери са Quanta , Compal, Wistron, Foxconn и др.
бъркаш. Бъркаш офиса с ателието.
Тези изброени са само сглабачите. При тях няма глави. Главно работят 15-17 годишни, дето всеки втори ден някой, от тях се самоубива, скачайки през джама на общежитието. Лесно е да покажеш на някой, как да извършва с два жеста, как се редят части, по платката. Друго е да измислиш нещо...
Те са и мозъците.Това са ODM (Original design manufacturer). Виж тук, тук и тук.