-
Волан с forcefeedback
От къде да купя за сина ми хубав волан с forcefeedback. Искам скоростите да се сменят от волана (с пръсти) а не да са на лост, да има forcefeedback, мисля че за педали не трябва да споменавам.
Видях подобни волани в Технополис, ама бяха около и над 100 лв, а при този нисък долар цените на китайските стоки трябва да са паднали доста.
Кой е вносител и къде са най-евтини в София.
-
Волан с forcefeedback
Виж в РЕСЕТ: PC Wheel Logitech WingMan Formula Force 68$ без ДДС.
-
Волан с forcefeedback
Ако имаш парички :) ти предлагам да купиш възможно на доброто primerno PC Wheel Logitech MOMO Racing (потърси и на M$ техните също са добри), защото има доста forcefeedback който са шитни :(!
-
Волан с forcefeedback
Напълно подкрепям Бладе за момо рейсинг-а ;)
-
Волан с forcefeedback
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Напълно подкрепям Бладе за момо рейсинг-а ;)
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Трогнат съм ;) Личи си кой разбира от рейсинг![:D]
-
Волан с forcefeedback
Ти много хубаво го подкрепяш, ама мен кой ще подкрепи ...... финансово[;)]
Колко пари да приготвя за Момо Рейсинга, и кой е вносителят за да се пазаря за цена на едро.[}:)]
-
Волан с forcefeedback
Много приготви - 250 лева. Много е скъпо в БГ - 110 долара от Ресет... Не знам дали няма да можеш да си намериш някой читав он-лайн магазин, където са около 70 - 80 - така или иначе може да ти излезне по-евтино, макар че воланът е тежичък (11кг) и може да искат доста пари за доставка. Друг вариант е с познати в чужбина ? Прецени сам. Това за момента е може би най-доброто на пазара, което в никакъв случай не значи, че другите са боклуци. Просто сега не мога да се сетя кои предлагани тук са добри. Само знам че Мустек намирисват :)
-
Волан с forcefeedback
$110*1.7=187лв, скъпо е, но знаеш какво купуваш! Аз поне така правя, може да чакам 1-2 месеца да посъбера парички но после си копувам нещо което го ползвам поне 3-4 години а за този волан мога само да ти кажа че гаранцията е 3 год. (по не официалния сайт) така че прави си сметка! Но ако ти се виждат много има бая възможности който не са зле! PC Wheel Logitech WingMan Formula Force $68*1.70=115лв и пак не си купуваш просто волан а ДОБЪР волан! Но личното ми мнение е вземиси PC Wheel Logitech MOMO Racing и сина ти ще го ползва докато му се играят игрички (поне още 5-10год)
-
Волан с forcefeedback
Ааа верно, че доларът е по 1.70 :Р Аз още си го смятам по 2 лева хехехе.
-
Волан с forcefeedback
Пешев ако купиш нещо спомени или по точно изфукай се!
-
Волан с forcefeedback
Абе много е добър Момото, ама за разликата ще взема и колело на сина. Така че дилемата се свежда до следното:
1. PC Wheel Logitech WingMan Formula Force
2.MICROSOFT SideWinder Force Feedback Wheel
Двете са за по около $62-105 лв.
Има и трети вариант:MAXXTRO STEERING WHEEL with force feed back за $38, ама с 1 мес. гаранция.[;)]
Дайте акъл, please!!! Кой вариант да избера.
Нещата вървят към Logitech-a щото принципно мразя M$, ама още не съм минал на линукс.[}:)]
-
Волан с forcefeedback
Според мен няма да сбъркаш с лоджитех-а - първият SideWinder не е особено добър (зеления - червеният е по-як, но пак е луди пари)
-
Волан с forcefeedback
Предлагам ти да забравиш за Майкросовския! Взимай Лоджитек-а и със здраве да си го ползва сина ти!
-
Волан с forcefeedback
Абсолютно съм съгласен с вас, обаче намерих яка връзка в Стемо, намалили са М$ SideWinder Force Feedback воланите на $ 68, в червено и черно. Винаги предпочитем да пазарувам при познати.
Като дават 5 (ПЕТ) години гаранция. Такова нещо чували ли сте???
-
Волан с forcefeedback
Ами мога да кажа само ЕВАЛСКО и да кажеш как се справя малкия с волана:)! А относно гаранцията - Е т'ва е гаранция!