-
Интересен бъг
Току що преинсталирах Windows отново се появи един много интересен бъг. Докато играя на някои игри или използвам някакви програми от време на време (на всеки час 2-3 пъти) от говорителите на компютъра се чува едно "ТИТ" все едно звука от рестарта на компютъра.[xx(]
Много ми е Х какво е това.[?] И махнах всички оверклокове, нямам почти никакви програми сложени и имам Windows XP със SP1.
Конфигурацията ми е долу но е без Оверклока...
Които може да помага!
-
Интересен бъг
Натискаш повече клавиши от необходимото, или ги натискаш много бързо, препълвайки буфера.
Също така, може да включваш "Sticky Fingers", или някакъв accessibility option, задържайки [Ctrl] или [Shift]...
На какво играеш ?
-
Интересен бъг
И на мен ми се е случвало същото, докато съм играла NFS и то доста често, но не знам на какво се дължи. Звукът е точно като от restart на компютъра. Само, че на мен ми го прави само с тази игра, а не с други програми.
-
Интересен бъг
<font color="blue">---------Offtopic---------</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И на мен ми се е случвало същото, докато съм играла NFS и то доста често, но не знам на какво се дължи. Звукът е точно като от restart на компютъра. Само, че на мен ми го прави само с тази игра, а не с други програми.
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ама ти и NFS ли играеш ?!? [:0][:D][:D]
-
Интересен бъг
Чак пък бъг [?] По вероятно при инсталацията на някоя игра си презаписал стар *.dll върху по нов или нещо от този род в следствие на което се получава странния звуков ефект. Или някоя програма сигнализира, че си върши и/или си е свършила работата.
-
Интересен бъг
Абе вие ме изкарахте за пълен *****!
Знам кога се блокира клавиатурата от натискане на много бутони!
Не е това.Това ми се случва дори и нищо да не датискам!
Става на NFS6 , GTA , Blood Rayne...
Проблема не е софтуерен защо то дори и след преинстал на Win
и 4иста инсталация на игрите си продължава да прави така!
-
Интересен бъг
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="blue">---------Offtopic---------</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И на мен ми се е случвало същото, докато съм играла NFS и то доста често, но не знам на какво се дължи. Звукът е точно като от restart на компютъра. Само, че на мен ми го прави само с тази игра, а не с други програми.
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ама ти и NFS ли играеш ?!? [:0][:D][:D]
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
Хехе, Кайсо, аз като съм я играла тая игра, ти прав под масата си ходил[:D][8D][:D]
-
Интересен бъг
<font color="blue">---offtopic---</font id="blue">
Оффф и тук ще го избиеш на офтопик, поне прочети правилата..... ЕA изкараха NFS през '95, а NFS II - '97. Period.
<font color="blue">---offtopic---</font id="blue">
BlackBLOOD, пробвал ли си с други драйвери на картата си ?
Има ли процеси, които по това време да имат активност ?
И накрая - аз бих пробвал картата на съседно PC, ако имаш тази възможност.
-
Интересен бъг
За каква карта става въпрос? Аз останах с впечатлението, че звукът излиза от вградения в кутиите speaker.
-
Интересен бъг
Звукът излиза от говорителите.Картата ми е вградена на дъното към НФорса.
Докато става това няма никакви процеси вклю4ени.
Звука е на някаква системна грешка но не знам каква...
Нищо не мога да измисля.[V]
-
Интересен бъг
Възможно е дъното ти да е дефектно.
-
Интересен бъг
И според мен проблема е във вградената звукова карта. И на мен ми се случваше по едно време нещо подобно.
Пробвай със смяна на драйвъри.
-
Интересен бъг
Кофти, че саунда е вграден, BlackBLOOD, нали ти е в гаранция още MBто - занеси им го...
-
Интересен бъг
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Възможно е дъното ти да е дефектно.
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
И как да разбера че наистина е дефектно???
И как да си посикам гаранцията заради такова нещо???
И как да им го покажа даже?
То става веднъж на час понякога а понякога не се чува и цял ден...
-
Интересен бъг
Забраняваш звука през биоса, бодваш си нова звукова карта за 20-25 лева и си готов. Другите варианти със сервиза ще ти отровят нервите, изгубят времето и т.н. За тези пари има 4 и 6 канални з.к., а твоята е обикновенна предполагам C-media.