Отговор: Гейминг монитор за CS GO
Има преходници HDMI-->VGA за около 15лв.,ако ти харесва стария монитор.Иначе този който си посочил не е лош.
Говорих с много компетентни по този въпрос и ми казаха че няма начин.
Новата карта не поддържала аналогов сигнал(VGA) а само цифров и нямало никакъв начин да се подкара.
Иначе на по старите карти е било възможно да се ползва с прегод но не и на новите.
Аз съм с такъв преходник hdmi - vga и нямам никакъв проблем
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Явно ползваш по стар модел видео карта...
взимай го тоя 144hZ .. че инак докато се обърнеш ,че да опресни картината и са ти набили хедшота !
Цитат:
Първоначално публикувано от
rollin
Говорих с много компетентни по този въпрос и ми казаха че няма начин.
Новата карта не поддържала аналогов сигнал(VGA) а само цифров и нямало никакъв начин да се подкара.
Иначе на по старите карти е било възможно да се ползва с прегод но не и на новите.
А какво ще кажеш за това и виж последния потребител какво пише.
Цитат:
Първоначално публикувано от
rollin
Явно ползваш по стар модел видео карта...
Няма стар/нов модел - това са стандарти. С кабела DVI свързваш порта на картата, а за монитора взимаш преходник DVI to VGA. Също става и с hdmi to vga, както е казано горе.
Какъв е тоз монитор дето има само аналогов порт? Трябва да е от преди 10+ години.....
Монитора е супер, гледал съм един куп но такива цветове не съм срещал
https://www.olx.bg/ad/monitor-22-inc...d-ID7aSTz.html
Пуснах го за продан колкото и да не ми се иска...
Що с3 отнася до преходниците
Новата карта д с dvi-D което не е точно като масовото dvi и явно от там идва невъзможността.
Стария DVI има аналогов изход и за това става. Новия DVI-D е изцяло цифров и няма как да се обърне сиглала(така ми го обясниха)
Иначе поръчах вече 144Hz монитор
Значи използват се така наречените активни преходници(с контролер,чип).С активен преходник може да се преобразува каквото и да е нещо в всяко друго. С пасивен преходник естествено ,че няма стане цифров в аналогов. Иначе добре ,че си взел нов монитор.Хубавата видеокарта заслужава адекватен монитор естествено.
За CSGO задължително 144 херца разликата е доста голяма. Веднъж пробваш ли никога няма да се върнеш на 60 херца.
Ще стане ясно скоро :)
Аз питах и за активните преходници но и за тях казаха че не стават за DVI-D