Търся сервиз за поправка на Notebook
Notebook-a e CTX EZBook 700 Series,266Mhz,HDD 4GB,CD 24X.Проблема при него е че като го включа изпипква два пъти и толкоз.Не изка да се включи дисплея и не зарежда нищо от хард диска.Моля да ме насочите към кой сервиз да се обърна за евентуална поправка на Notebook-a.
PПредварително Благодаря!:-)
Ако си от Варна - тел 600 451
или адрес ул. Отец Паисий 22
( зад видеотека "Ариел" )
ако си от София
Мейл
george.georgiev@Prosoft.bg - кажи че те праща "Наско от Варна "
Благодаря!Аз го оправих и сега всичко е ок!Благодаря още веднъж![:)]
Как го прави, кажи че и моя лаптоп почна при включване да пипка два пъти, да знам ако се развие проблема!
Разглабяне (с подходящи отверки, а не с подръчни) вадене на конекторите (буксите), обратно поставяне, сглобка и готово. Особенно внимание на конектора за монитора, обикновенно там е проблема. Всяко комбинация от писукания съответства на определена повреда (нередност) с лаптопа и е описана (не винаги) на сайта на производителя на лаптопа или биоса му.
И на мен ми трябва сервиз за Sony Vaio PCG-N505X
подаден му е много силен ток (30 волта при нормални 19)
Занесох го в Аси Кампани и там ме мотаха един месец и накрая ми казаха че чипсета ми е грамнал и ми предложиха 80$ за лаптопа.
Миналата седмица го отворих за да взема харда и забелязах че едно чипче (R50J-влизат изходи от батерията в него - областа(дъното е разграфено на области) е CN1901) е отпоено.
Та надявам се това да е бил проблема, но тук не намирам официялен сервиз на Сони за лаптопи!