-
Проблем с интернет
Имам следния проблем.Когато се опитвам да се свържа към интернет
процедурата стига до"Проверка на името и паролата" спира и след това изключва.Този номер ми го прави много често,особено когато е по натоварено.Смених много доставчици ,но все същото.Аз мисля че,
най-големия проблем е в телефона(ех БТК ......).Скоро ще го правят
цифров дано се оправи поне.Ако имате някакви съвети помогнете.
-
Проблем с интернет
Явно и телефона има значение,но все пак кажи какъв ти е модема;точен модел имам в предвид
-
Проблем с интернет
"Проверка на името и паролата" спира и след това изключва"
След "изключването" излиза ли някакво съобщение?
Според мене проблема е в нестабилната връзка. Опитай се в инит стринг да огриничиш скоростта...
Пък и от друга страна много зависи от модема... Вземи от някой познат друг модем и пробвай с него...
-
Проблем с интернет
Модема ми външен 56К Rockwell.Ще пробвам с друг модем.Чувал съм за АТ команди с които може да се настройва модема.Някой знали нещо по вапроса.
-
Проблем с интернет
Всеки път изкарва различни съобщения.Идеята за стринга мога да я пробвам ,но пак ми трябва помощ.
-
Проблем с интернет
56k външен...данеби да е със USB интерфейс?Ако ли да то е доста вероятна причина да бъгването,лично аз хич не съм доволен от тия модени
Може би пък да иска някой по стабилен драйвер???
-
Проблем с интернет
Не съм с USB модем.Според мене сигнала от доставчика към мене или е много тих ,или така е настрен модема защото не е много марков.Но пък когато е по чиста линията работи отлично.
-
Проблем с интернет
dimi, сигнала от доставчика НЕ МОЖЕ да е тих... проблема най-вероятно е в линията, това че при тебе стига до Verifying Username & Password не значи че същото става и при доставчика. Най-вероятно не стигаш изобщо до RADIUS-а. Звънни на съпорта, би трябвало да ти помогнат или поне да ти кажат при тях какво се показва... И си ограничи модема със стринг.
-
Проблем с интернет
-
Проблем с интернет
като начало пробвай със +MS=11 или +MS=V34...
Ако си с 98 отиваш в Dial-Up Networking-->Properties на връзката-->Configure-->Connection-->Advanced и в полето Extra Settings пишеш горната команда (евентуално можеш да сложиш AT пред +)
Ако с XP отиваш в Ctrl Panel-->Phone & Modem Options-->Modem(s)-->Properties-->Advanced-->Extra... и аналогично пишеш една от горните команди (ако не зацепва с нито едната пробвай да сложиш АТ пред +)
Звънни на съпорта на ISP-то - затова им плащат :) и кажи какво става...
-
Проблем с интернет
+ms=11,1,19200,19200
19200, ама поне ще имаш инет...
-
Проблем с интернет
Мерси много за съветите ще ги пробвам всичките.В интернет намерих и други ама пак трудно се свързвам.Вържали се почти нямам проблеми дори мога да кажа,че работи много добре.
-
Проблем с интернет
Spored men komandite nqma da mu pomognat. Az imam sy6tiq modem i sam probval s drugi draiveri da rabotq...i o6te kakvi li ne opcii za modema. Prosto ne znam kolko impulsa sam navartql i stava sy6toto kakvoto 4oveka opisva.
Mislq 4e problema mu idva ot draiverite. Trqbva da ispolzva tezi koito sa mu dali pri zakopuvaneto na modema.
-
Проблем с интернет
принципно може грижата да е драйверите, може и в OS-а да е - все пакима модеми дето не работят с 98 или XP, но най-вероятно е от линията - просто 90% от проблемите при дайъл-ъп достъпа са от линията (или юзърите ама това е друга тема...)
-
Проблем с интернет
Аз имах същия проблем, който разреших със смяна на драйвера[:D]