Защо 3,5-инчовите HDD са всъщност точно 4 инча (101,6 мм) ?
Защо 3,5-инчовите HDD са всъщност точно 4 инча (101,6 мм) ?
Диаметъра на плочите е 9,5 см, което не е 3,5 инча.
Наричат се 3,5 инчови заради размерите на входа на по-малките флопита преди време (големите бяха 5,25) .
Утре ще се опитам да докажа своята теза.
Не се мъчи ненужно.
Тук имам една кутия с 10-тина "плочи" от най-различни 3,5" HDD-модели - всичките са с еднакъв диаметър и той е 9,5см
И на други места пише, че форм-фактора 3,5" е наследен от флопитата като означение, а не като реален размер. Но дали е размера на отвора, или диаметъра на флопи-плочите - не става ясно. По-скоро се говори за диаметъра.
Имаш само плочи по 3.75" като най-популярни, но не всички са такива - има 3", има и 2.5" (всички те при form factor 3.5" на харда).
Те може да са 3.75", но до къде стигат главите за четене/запис?
Къде се намира outer diameter, където се измерва максималната скорост на четене/запис?
Дори да допусна, че при 3.75" главите четат само до 3.5" (аз категорично не съм съгласен, но все таки), нали не твърдиш, че при 3" и при 2.5" плочи (те също се водят 3.5") е пак така![]()
Точно това твърдя за 3.75", както и главите не отиват в областта близо до шпиндела.3" и 2.5" са някакви много редки ентерпрайз изпълнения. Там геометрията се компенсира с повече обороти .
ъъъ... някой да се е замислял, че има едно такова нещо, дето му се вика "инерция" и за по-лесно всяко търговско име незадължително отразява действителността?
кой ще ми каже точните размери на едно футболно игрище?![]()
Е то няма такива. Има оределени граници в които всеки клуб може да варира.
Какъв е смисълът на темата?
Така са наименували стандарта за габаритните размери, наследено от от 3 1/2" FDD.
Няма връзка с размера на дисковете, хода и скоростта на главите и т.н.
https://dtidatarecovery.com/hard-dri...ors-explained/
https://forums.tomshardware.com/thre...3-1-2.2993604/
Все едно да се започне дискусия какви точно са размерите на 1 DIN и Double (2) DIN при автомобилните мултимедии. И дали в тях се включват рамките и "ушите" за винтовете.