-
Избор на лаптоп
Нашите ми предлагат да ми купят следния лаптоп:
Hyundai P571-242
Pentium 4 @ 2.4 Ghz,512 DDR 266Mhz,Ati Mobility Radeon 9000 64Mb,40 Gb HDD,DVD/CD-RW,AC`97 ,LAN &Modem
Заслужава ли си и дали може да замести настолния ?
Питам понеже марката за компютри не съм я чувал.
-
Избор на лаптоп
Зимай, зимай и бегай, ако не те фанат и за мен земи :)
-
Избор на лаптоп
а колко " e ?
и колко парички ?
-
Избор на лаптоп
-
Избор на лаптоп
на това ддс-то е 500 кинта... ако можеш без ддс да го вземеш ще е супер..инак цената и що-годе добра...
а батерията каква е? щом си решил да е лаптоп добре помисли върху възможността за 2ра батерия...
-
Избор на лаптоп
Hyundai момента са с чудесно съотношение цена/качество вземай.
Обаче първо се увери че ЦПу то е мобилни щото иначе става лошо .
edit: кви 6000марки ??? виж в http://computer.bg/ там го продават за 1665лв. обаче пич щом не казват че е мобилити процесора сметай как смуче от батерията :)
По ясно или вземай изцяло мобилити комп (мобилити видео процесо и др.) или някакъв дескноут обикновен проц. без ботерия идр. .
-
Избор на лаптоп
Ха
неска мернах в " 24 часа " такъв на някакъв лизинг, 1650лв без ддс
TIMEX, добре прегледай другите оферти... с 500 кинта дето би спестил можеш да напиеш цял сетком няколко пъти :PPP
-
Избор на лаптоп
При мене в Техномаркета вчера докараха Лаптоп с P4 2,66GHz 256DDR, 30GB HDD, DVD-CD-RW, 15",Lan , Moden, IR, FireWire, и останалите му екстри за 2300 лв. с ДДС даже и чанта има в комплекта ..... и естествено има "проблем" де ...:))))) 1. С Линукс е машинката и 2.В Стара Загора е[:I]
-
Избор на лаптоп
Nikaoi 4yval lie za x-tehnology laptop
-
Избор на лаптоп
сега гледам ECS 732e : P4 @ 2.4 / 512DDR/40 Gb HDD/ 16,1" (!)/Radeon 64Mb/DVD-CDRW,Lan,Spk i tn..... za 1432USD,обаче аз държа да е с хубав 3д ускорител че да мога и игри да си пускам на тоя мощен процесор.А иначе няма много да му източвам батерията-ще работи предимно на ток.
Сега остана въпроса дали да взема Елитгрупа или Хюндай-а.....