Отговор: Въпрос за Mag 524
Цитат:
Първоначално публикувано от
sasho1bs
Възможно ли е да свържа Mag524 с компютъра ми? В момента мога да гледам видео файлове, от сървъра към който е нагласен. Странното е ,че възпроизвежда по-добра картина ако си пусна филм от компютъра, или ползвам плеъра на телевизора. Картината от него има доста по голяма дълбочина, и цветовете повече ми харесват.
Media browser има mag524.
Изпратено от моят RMX2002 с помощта на Tapatalk
Цитат:
sasho1bs
Възможно ли е да свържа Mag524 с компютъра ми? В момента мога да гледам видео файлове, от сървъра към който е нагласен. Странното е ,че възпроизвежда по-добра картина ако си пусна филм от компютъра, или ползвам плеъра на телевизора. Картината от него има доста по голяма дълбочина, и цветовете повече ми харесват.
Доколкото разбирам искаш компютърът да компенсира дефицитите на tvbox?
Това няма как да стане.
Въпросът е от поредицата за Инспектор Стрезов. Очаква се следващия брой, в който да се изясни загадката - какво точно пита авторът.
Не искам компютъра да компенсира нищо! Искам тв бокса да чете филмите от компютъра,защото поради незнайна причина, изкарва много по-добра картина. Опитах да шерна папката ми с филми, но като вляза от приемника в media browse не вижда папката. Може би не става споделянето със десен бутон и share ..или бъркам нещо.
Цитат:
sasho1bs
Не искам компютъра да компенсира нищо! Искам тв бокса да чете филмите от компютъра,защото поради незнайна причина, изкарва много по-добра картина. Опитах да шерна папката ми с филми, но като вляза от приемника в media browse не вижда папката. Може би не става споделянето със десен бутон и share ..или бъркам нещо.
Сложи на компа Serviio.
Ако е Windows 10 или 11 в Search въвеждаш windows features и слагаш отметка на SMB 1.0/CIFS Server.
Ще пробвам след 2 3 дни че приемника го дадох на приятел да го тества.
Отбелязох отметката после си дадох шер на папка с филми но отново в Home media нямаше нищо.