Препоръка за закупуване на домашно лазерно мултифункционално (принтер/скенер) устройство .
Здравейте.
Бих искал да помоля за препоръка за купуване на лазерно мултифункционално устройство (принтер/скенер) за домашно ползване .
Ще се използва малко (10-50 листа принтиране на месец) текстови документи , черно – бяло . Изискването е да е с wi fi , разбира се ако има модели ,които са надеждни и са на изгодна цена ще е най - добре. Струва ми се ,че по- нов модел като година ще е по- добре.
Ограничения в бюджета – нямам , но предпочитам да е към ниския ценови диапазон.
Отговор: Препоръка за закупуване на домашно лазерно мултифункционално (принтер/скенер) устройство .
Имам на работа аналога на този : BROTHER HL-1223WE - https://www.technopolis.bg/bg/Printe...223WE/p/559716, само че без WiFi. Здрава машина , вече 4-та година работи при 600-800 листа на месец.
Отговор: Препоръка за закупуване на домашно лазерно мултифункционално (принтер/скенер) устройство .
Благодаря за препоръката , колега. И аз чувам предимно добри неща за тази марка . HP на другия полюс ,че не си заслужават.
Мултифункционално лазерно устройство Brother DCPL2622DWYJ1 | Цена - JAR Computers
Обаче цената с около 50лв. по-висока, заради Wi-Fi.
Мултифункционални устройства на ТОП цени | JAR Computers
Помисли си добре, дали ти е нужен безжичен печат на тази цена!
HP - беше върхът преди около 20-25 години.