-
monitor za scrap
KFC 1414VL 14" ancient model, нещо не ще да извади картина тая сутрин при пускане, иначе реагира на подаден сигнал при вкючване към видео картата или при wake-up от suspend режим, ама си стои black и нищо.
ква е диагнозата, щот, ако ся го нося на сервиз ще ми вземат по-вече от колкото, ако им го предложа да ми го изкупят за части.
-
monitor za scrap
Преди 3 дни ми се случи същото със CTX-а. Отиваш в сервиз, на мен ми обясниха "една шепа кондензатори"...Взеха ми 19USD в МОСТ
-
monitor za scrap
ам, аз го човърках малко, ама не забелязах изгърмели/текли кондензатори, дали е от времето, стана доста по-студено и за това да са са скапали ?:-|
-
monitor za scrap
Не е задължително да се виждат проблемите по тях...
А за времето - едва ли...
-
monitor za scrap
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">KFC 1414VL 14" ancient model...
<div align="right">оргинално мнение на John</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Mi ko iska6... Prodai go za 4asti i si zemi nov. Belkim 6e skiva6 po hubavo i v monitora i in4e [8D][8D][8D]
'LoW RadiatioN' Rulz !