Свързване на две PC-та с USB PORT
Възможно ли е обмен на файлове мейду две PC-та през USB port?
Ако да с коя програма? Питам защото имам два компютъра но нямат
мрежови карти. Другото за което се сещам е през модемите -
те са 56 Кb, но ми се струва твърда бавно. Единия комптър е с
Win 98 а другия с XP.
Благодаря предварително
можеш (трябват ти кабели, обаче - COM-COM, Parallel-Parallel) като използваш "Direct Cable Connection" - много е бавно - съизмеримо с FDD.
за "USB" - не знам!
<font color="orange">Gadget ANGRY: Пак не се научи, като не знаеш - НЕ ПИШИ!!!</font id="orange">
Оки "Инспекторе" !
взимам си поука пред всички от форума(или поне пред тези, които прочетат това)
, но предложи сега, какво да правя с поста ми - до го "делна " ли, или да го "едитна", или.... ?
щото, съм сигурен , че на човека това, дето му го казах ще му свърши работа - най-малкото като информация.
пък ти му кажи как да си копира през "USB" !
Puskal sam takava vryzka!
Stava prez USB i e dosta byrzo
Mislia che nai-lesno shte se spravish kato si kupish gotovo reshenie
Prodava se pochti vyv vsichki magazini za comp Accessories (za sofia imam predvid)
Иначе по интернет можеш да си намериш схеми, които изпълняват тази връзка. Простото им връзване по USB порт няма да проработи, трябва ти специалната схема. Както Чейковски каза, най-добре си го купи готово. Има в Комел и не струваше повече от 30 USD...
По добре ми дай координати - ще ти подаря 2бр. 10мегабитови :)
breiii - az jiveia vav varna, ako ti dam adres ste mi gi pratish li s kurier za moia smetka?
Само да ви кажа да внимавате с USB, защото не може да се връзва директно, изгаря порта, не е като 1394.
Това е така защото захранването е по D+, мисля че беше.
Също така ще съм много благодарен ако някой ми намери информация за USB na BG, щото на английски имам много, но все пак колкото и да знаеш английски не е по добре от български.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">breiii - az jiveia vav varna, ako ti dam adres ste mi gi pratish li s kurier za moia smetka?
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
DA!
ето ти информацията:
вестник "Компютри" , бр. 46, - 31 стр.