Тъпата писачка неще да дозаписва дискове.
Yamaha F1 44x/24x/44x
Някви идей за този бъг на писачката ми.
От скоро започна да го прави, а е имам от
12-15 януари и да е на 100 записа не повече.
Дава ми някъв еррор, и пише Бърн файлед.
=> шут на кутията, са надига на задни лапички.
още е в гаранция .. ?!?!? да деиствам ли или ще се отзовете на темата. 10х. Софтуерен или Хардуерен ще е проблема. агеин 10х.
bye bye
според мен е софтуерен, но ако е в гаранция е носи те да я мъчат
И аз имах проблем с една ВТС - не записваше като хората - даже изобщо (бившата ми). Още същия ден я "заведох" на "лекар" :) и ми я смениха. Така че ако е в гаранция, направо им я връщай и гледай да бъдеш там като я пробват(иначе може да те изментрят).[;)]
притесняай онези от фрмата от кадето си я купил ! ! ! но преди това опитай да смениш софта с който записваш !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">притесняай онези от фрмата от кадето си я купил ! ! ! но преди това опитай да смениш софта с който записваш !
<div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
В допълнение - и WINDOWS-a и ASPI-то.
Тъпите Ямахи просто изпрягат.
Същото беше с 8х Ямаха. записва до 350-тия мегабайт само. И не чете всички сесии на мултисешън дискове, та даже и за CD не може да се ползва.
Отиде на боклука.
Неска записвах на един авер 2 диска с музика, аудио СД-та.
работи улигофрена, като му дам кънтиниу мултисешън на някое сд
и неще да го дозапише. Не вярвам да е от Уиндоус нито от Нерото.
Защото и под 98,МЕ и ХР неще да дозаписва.