-
Monitori vtora upotreba?
Hora kajete mi nadejdna firma v Sofia za monitori vtora upotreba?Iskam sega pokraj praznicite kato subera nqkoj i drug lev da si vzema 17 ili 19-ako imam tolkova pari de:)V momenta su se sprql na "Lianna"-www.lianna-bg.com,na koito cenite sa super-napravo bez pari gi davat:)Edin priqtel e hodil do tam i kaza 4e ne sa nikak lo6i monitorite-bili dosta zapazeni a davat i 6 meseca garanciq.Ako nqkoj ima lo6i spomeni ot tazi firma molq da mi kaje da ne se nabutam i az:(A puk kojto moje da mi preporu4a seriozna firma s normalni ceni!
Blagodarq predvaritelno na vsi4ki,koito 6te mi oburnat vnimanie!:)
P.S.Kak vi se struvat cenite na su6tote tezi "Lianna"?
-
Monitori vtora upotreba?
www.real vision.bg
има LCD DELL-15 ZA 230 евро (прододох едина бройка и клиента е доволен)
и мнг тринитрони на приемливи цени
-
Monitori vtora upotreba?
ами да ти кажа никак не са приемливи тези цени в сравнение с тези,които са на Лианна,но мерси все пак за предложението:)
6те се радвам ако някой друг също предложи не6то!
или ако продава не6то да ми пи6е на мейла кво и за колко пари.
-
Monitori vtora upotreba?
www.itema-pg.com
cenite sa dobri 6 meseca garanciq
na samata stranica tova deto e pokazano ne go gledai mnogo trqbva na mqsto da se otide i da vidi6 kakvo ima
-
Monitori vtora upotreba?
мерси Светъл:)
но наистина тва дето е на страницата не ме устройва-в Лианата пак са по-добри цените за 19ките,а и на тези не им пи6е година на производство,но като отида в София 6е обиколя и 6е видя.
-
Monitori vtora upotreba?
informaciqta na stranica im ne e obnovqvana ne znam ot koga
zatova ti kazah da ne q gleda6
na sklad oba4e imat mnogo i na po niski ceni
dokolkoto si spomnqm ima6e 21" za 80 evro
-
Monitori vtora upotreba?
На Лианата са най добри цените, но ако си купувач на дребно не очаквай внимание и свястна поддръжка. Гледат на тебе като на бедно циганче:-)) Ако си късметлия обаче можеш да попаднеш на много читава стока там.
Итема Петър Георгиев има на вратата си следното стихче:
Това не е мазе, това не е таван.
Писи без ДДС аз няма да ти дам.
Риъл Вижън предлагат монитори, а също Алфа Вижън и Борсата за монитори(двете фирми са на улица Любен Каравелов) Ком Трейд, Интерсервиз и не помня още кой.