4ernite Samsung i OficeMax skapvat zapisva4ki!!!
Abe zapisva4kata mi ne6o ne moje da zapisva po-neka4estveni CD-ta!!!
Na ~56% mi pada byfera a na diska se vijda kak ima 4erta(se edno ne e zapisan do krai a vsa6tnost e) no ponqkoga se 4ete!!!
I tova stana sled kato zapisax edna pora4ka ot 10 4erni OficeMax!!!
недей лъжи хората аз съм записал над 50 Samsung-a и мога да ти кажа че дисковете си бяха много добре и буфера никога не е падал под 93 с тях
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Abe zapisva4kata mi ne6o ne moje da zapisva po-neka4estveni CD-ta!!!
Na ~56% mi pada byfera a na diska se vijda kak ima 4erta(se edno ne e zapisan do krai a vsa6tnost e) no ponqkoga se 4ete!!!
I tova stana sled kato zapisax edna pora4ka ot 10 4erni OficeMax!!!
<div align="right">Originally posted by king_pin*-*17/01/2004*:* 03:45:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По скоро имаш проблем със записвачката и/или софтуера, черните бланки Самсунг са отлични.
Ne be zapisva4kata mi si gi zapisva no sled kato zapisax 50-tina ot tax(ne bqxa Samsung a OfficeMax) i po4na da mi prai problemi s drygi diskove(da re4em Prinko no s Benq- ne)!!!
аз ще подкрепя останалите ! проблема не е в 4ерните самсунг !!!
по мое мнение те са едни от най-добрите продавани на пазара !
и съм на едно мнение с ru-boy ! смени софта опитай на друга писа4ка като за на4ало .............
Pak povtarqm ne Samsung a OfficeMax sam zapisval!!!
Edin priatel e zapisval Samsung i ima sa6tiq problem a negovata CD-RW e nova a ne kato moita!!!
@maxkolev
Ne e softwerno a s dryga mi raboti PC-to az kazvam 4e CD-tata mi preebaxa taq zapisva4ka ne celiq PC!!!
offtopic
king_pin - за 60 мнения не се ли научи че на кирилица се пише тук? [:(]
Е свободна държава сме секи си пише както си иска!!!