Проблем с hp930c и цветната касета
Значи проблема е следният:След презареждене на цветната касета C6578 (HP 78),извършено в специализирана фирма изпринтирах две снимки и дотам.Започна да печати само жълто и червено.След повторни манипулации във фирмата поработи два дена перфектно и сега имам само жълто.Касетата е пълна догоре и с трите цвята.Програмата за почистване съм я пускал поне 20 пъти.На какво може да се дължи това?
Виж ел.контакти на главата да не са зацапани, изкривени..
Селфтеста и той ли така излиза?
Така е, като се презареждат! (специално за HP)
От 3г. печатам на такъв принтер. Само веднъж сложих рециклирана касета (глава) - стана едно мазало - не е за разправяне. От тогава - като свърши - нова, и няма ник'ви проблеми.
Не съм 100% сигурен, но мисля, че тези глави не са направени да се презареждат (поне не и в БГ). Ама то ние българите какво ли не правим - "Сиромах човек - жив дявол" - народна мъдрост!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така е, като се презареждат! (специално за HP)
От 3г. печатам на такъв принтер. Само веднъж сложих рециклирана касета (глава) - стана едно мазало - не е за разправяне. От тогава - като свърши - нова, и няма ник'ви проблеми.
Не съм 100% сигурен, но мисля, че тези глави не са направени да се презареждат (поне не и в БГ). Ама то ние българите какво ли не правим - "Сиромах човек - жив дявол" - народна мъдрост!
<div align="right">Originally posted by Pat*-*22/03/2004*:* 00:37:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много са скъпи, за да си купуваме нови всеки път. Както казва фирмата "FULLMARK" като ти свърши бензина в колата не я изхвърляш, нали, а я презареждаш с гориво. Значи ако една касета за НР се зареди равилно, а именно да се изравни налягането както е описано в инструкцията почти винаги всичко е наред. Аз ти препоръчвам да <font color="yellow">:</font id="yellow"><font color="yellow">1. </font id="yellow">почистиш със леко влажна салфетка дюзите
<font color="yellow">2. </font id="yellow">после контактите, както на картриджа, така и на леглото му
<font color="yellow">3.</font id="yellow"> интензивно софтуерно почистване и ако не стане, значи картриджа е дефектирал, за съжаление, ще ти се наложи да си купиш нов.
vij dali ne sa ti slojili lepenka vyrhu vyzdushniq klapan/dupka/...
napravi reklamaciq :]