Молба за помощ (tirsi se ventilator:)
  Извинете доколкото разбрах всички тук имате голям опит с "оувърклока"

Та бихте ли ме упътили от коя българска фирма и то в София мога да се снабдя със стабилен вентилатор за сокет, от рода на GlobalWin (FOP38/WBK38)  или Vantec (FCE62540D), може и на Alpha. Абе с две думи нещо мнооого охлаждащо. Ако някой има желание и възможност да удовлетвори скромната ми молба би могъл да ми драсне едно редче 

?
  Не си чел внимателно темите. Вече писах, че читави cooler на Cooler Master www.coolermaster.com могат да се вземат от Persy.

Вземай Acorp SC786A - 18лв. Ако го шлифоваш ще стане по-добър от онези, е е и доста по-евтин...

A Steve Morse Fan!!!
  Koe tochno trqbwa da se shlifowa,s kakwa shkurka i kak po tochno?

Da znaete slucaino ot kade moga da si go namerq tozi kuler?

Ами вземаш водна шкурка по 1 лист от номера 350, 800 и 1200. Ако не са същите не е проблем, но нещо такова. Режеш листа на 2 и опъваш едното парче 350 на една равна дъска. Другото го пазиш за следващия радиатор. След това поливаш с вода и стържеш с радиатора и пак и пак. Като се изхаби шкурката слагаш половинката 800. Същото. Накрая 1200 и като свърши и тя си готов. После може и да се полира с полирпаста и вълнен плат, но на мен ми се вижда безсмислено, още повече, че и тя струва $...

A Steve Morse Fan!!!

Променено от Baby Thomas на 09/02/2001  03:06:47