do kolko se overclockva DURON 1.2Ghz
Преди да се изказваш погледни за кой Unreal ти говоря - тоя версия 2003 имам в предвид аз....... само си представи как ли ще върви....
<-- AMD Inside -->
EPoX 8K3A, AXP 1804MHz 10.5x172MHz + Alpha PEP66, 128MB DDR333 KingMAX333, ATi RADEON8500 128MB DVI 300@255, 40GB Seagate BIV + 40GB Maxtor D540X, ASUS 16x DVD, Enlight EN-7237 Case + 400W Enlight PSU, 17" ReliSYS FLAT
Може, TodB, може. Имах предвид игрите излезли досега и които се играят сега. Вероятно след 4-5-6 месеца няма да е същото, но пък тогава ще има още по-яки ЦПУ-та...
Абе не знам. Ама така си мисля. Че за стандартни неща спокойно може да се кара и с слабо ЦПУ...
Ама ми се вижда "малко" идиотско да се ъпгрейдваш заради една игра (сериозен фен трябва да си)... :-)))
It is good for girl to meet boy in park, but better for boy to park meat in girl.
To sled taia igra she izleze druga.
Ti zashto si upgreadvash PC-to?Ili ne go upgreadvash?
Ако въпроса е към мен отговарям: Предприел съм нова тактика - всеки месец ъпгрей на едно чаркче. Така отиват по 20-30-50$ на месец, което определено по-лесно се преглъща от това след 1.5-2 години да се окаже, че трябва да шитнеш всичко за 185$ и да кихнеш още 800, за да си пак със здрава машина...
А причината, заради която правя ъпгрейди: искам да си взема това което най-много ме кефи в момента. Не е задължително да е най-супер или най-ултра-гига-фаст.