Overlock Chaintech 6aia2 celeron533???
  Та дънцето има джъмпер с който се прехвърля от 66 на 100 мандахерца.Когато обаче го сложа на 100 не изгрява въобще.На 66 си работи нормално.Паметта ми е 133 ipc но пробвах и една безименна писи 100 без промяна в резултата.Пробвах с два вида видеокарти....същото.

Понеже с овърлока съм скаран моля ако имате идеи предложете нещо.Биоса е дърт и от него почти нищо не може да се пипне.Ъпдейт за него няма от края на 99 година...Дъното носи само селерони до 533 на сокет 370.Възможно ли е нещо повредено да има???Ако ви трябват подробности поствайе.

Благодаря

Mi to tva Celi edva li ste izgree na 100 MHZ. Tva mai e poslednija celeron praven po 0.25. Ta mnogo mu idvat 100 - njama li kak da go pusnes na 83 ili nesto takova?

Ako iskas probvai sas Celeron na po malko MHz -400 ili nesto podobno.

Ddimitrov
  Да бе точно така последния по 0,25 процес... И мен това ме смущава.Значи дъното хем не носи повече от такъв процесор ,хем има един джъмпер който уж го отварял на 100??? В биоса има опция хост към писиай и може да се променя...(33/33,33/66 или нещо от сорта)но хост към паметта май има само едно положение..... а според мен би трябвало да е обратно...Абе понеже рядко ми попадат по нови машини които не се конфигурират с джъмпери  направо съм в паника:-( И за какъв чеп ще ми слагат джъмпер за 100мандахерца fsb след като дъното носи само селерон сокет 370????/66м)( не ми се смейте ако съм казал някоя глупост просто хал хабер си немам от това животно овърклок...)

Ne se 4udi na toja jumper.

Az imam edin Chaintech 6BTM koito sled upgrade na bios nosi i nad 533.

Oba4e i toi si ima takuv jumper-taka 4e toja jumper ne trjabva da te 4udi mnogo.

Tva duno si poddurza 100MHz FSB - prosto na tova CPU s koeto razpolagas mu idvat mnogo 100 MHZ.

Potursi za bios update bi trjabvalo da ima nesto.

Ddimitrov
  Благодаря за съвета.За съжаление  на официалния саит най новата версия е моята...

както и да е ще им драсна едно писмо да видя какво ще кажат.