какво може да се направи с това
Re: какво може да се направи с това
сега е на 12.5*133 = 1667, можеш да го пробваш спокойно на 12.5*166 = 2075
тези не бяха от о/с-зверове, но ще мине 2000 без проблеми...
и все пак за какво дъно говорим?
дъното
Motherboard Name ECS KT600-A
и на 166 не тръгна незнам защо може би трябва да му се вдигне малко и тока какво ще кажеш
Цитат:
Първоначално публикувано от tosi
дъното
Motherboard Name ECS KT600-A
това дъно май беше без "Hardware Monitor" ..... :yikes
не съм сигурен, приказвам си наизуст(по мои спомени).., ама за всеки случай ти препоръчвам "NO Overclock" ...
:jamaika
добавено
най стабилна работа(performance) ще постигнеш(според мен, това, де :) ), ако си пуснеш проца и рам-та да ти бацат синхронно ... - в твоят случай :
CPU FSB 133, SDRAM 133(266)
тъъъй, малко повече ток можеш да му пуснеш. твоят е 1.5, значи е t-bred A, което означава две неща - вдигаш тока до 1.65-1.7 без особени притеснения, но задължително слагаш програма за следене на температурата. дали дъното има датчик - това вече не мога да твърдя със сигурност. а другото нещо е, че А-ядрата почти не се клокваха. моята прогноза е обаче с повечко волтаж да направиш 2000. по-добре щеше да е ако беше с nforce дъно, но... да видим какво ще направиш с това
P.S. говорим за това дъно, нали: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...uID=52&LanID=0
освен това не ми се вярва паметта ти да е DDR266, така че не се притеснявай за 166, което ще я вдигне 333. единствено разгледай за PCI/AGP lock, да не би да е отказал някой друг компонент. kt600 имаше делител 5 (за да свали 166 до 33, което е PCI шината). но въпреки всичко му задай ръчно 33/66. знаеш ли, може пък да не зацепва като хората...
ECS KT600-A - много трудно ще направиш клок. Тези дъна бяха много куци от към освиркване!
Ток = Напрежение ??? :jamaika Тогава би следвало, че I=I/R , или че I=I*R, откъдето следва: I/R=I*R, т.е. няма разлика дали ще умножаваш или ще делиш, важното е тока да се дига! :)))
badboy, понеже явно към мен е насочен поста ти, искам да те поздравя за задълбочените познания по физика 6-ти клас и да ти пожелая успешно кандидатстване след догодина в електротехникума :Р
хубавото на SetCom е, че даваме практически и полезни съвети, а терминологичните, но напълно безполезни спорове оставяме за сбирките, където над чашка си словоплетстваме, докато му загубим нишката :))