Moje li nqkoj da me nasochi za software za testvane na Ram-a i nqkakvi sravnitelni rezultati za da go podkaram kato horata:)
(MNOGO SHTE SYM VI BLAGODAREN AKO MI POMOGNETE S NQKOJ SYVET ZA NASTROJKITE) blagodarq vi
Kingmax 2x256DDR400 AsusA7V8X
Преглед за печат
Moje li nqkoj da me nasochi za software za testvane na Ram-a i nqkakvi sravnitelni rezultati za da go podkaram kato horata:)
(MNOGO SHTE SYM VI BLAGODAREN AKO MI POMOGNETE S NQKOJ SYVET ZA NASTROJKITE) blagodarq vi
Kingmax 2x256DDR400 AsusA7V8X
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Moje li nqkoj da me nasochi za software za testvane na Ram-a<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Memtest86 v3.0
Imam edno varos4e:
Imam Kingmax DDR400 cs2.5
normalno li e pri vklu4en 1/5 delitel na GB 7vax (t.e. pametta e na 166Mhz)da ne tragva na naj niski TIMINGS (cas latency sam go ostavil na 2.5 - vapreki 4e na sajta na KINGMAX pi6e 4e na 333Mhz raboti na CS2)???
i az kato ja pusna na 166(333 de)si trygva taka i raboti naj dobre e ima 1-2%razlika t.e po byrza e ot varianta na 400 no neznam dali sa realni rezultatite zatova pitam za test Sandrata taka gi dava
Nqkoi ste dade li ideq vse pak ot kude da zema nqkva deto da e cas2, da e DDR400 i da e edna 512 MB plo4ka :))
Mnogo usloviq ama vse pak :))
Samsung M368L6423DTM-CC4 512mb DDR400 ot Most computers drugata sedmica 100% shte q ima na mene mi idva togava.Neznam kolko e hubava no q pishe v knijkata na Asus-a i na site im :
DDR400 Qualified Vendor list ima 3 modula tozi e 1-q
".....Mushkin PC3500 433Mhz със 4.5ns Infineon чипове.............."
Дай директен линк кам паметта....не мога да я открия никъде........
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nikito
Samsung M368L6423DTM-CC4 512mb DDR400 ot Most computers drugata sedmica 100% shte q ima na mene mi idva togava.Neznam kolko e hubava no q pishe v knijkata na Asus-a i na site im :
DDR400 Qualified Vendor list ima 3 modula tozi e 1-q
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Слаба е, вервай ми.... пробвано.
Нещо ново няма ли бе хора ? Нещо хубаво не се е ли мярно на нашия пазар ?
аз ти казах, kayso, ама на теб като ти се свидят $35 ... [;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
Нещо ново няма ли бе хора ? Нещо хубаво не се е ли мярно на нашия пазар ?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ами май в момента най-доброто е TwinMOS DDR400 с BH-5 чипове....
Някой пробвал ли е новата Kingston DDR400?
DOMIN :
"......Mushkin PC3500 433Mhz със 4.5ns Infineon чипове ....."
Abe dai link kam tazi pamet be chovek.....
Aa, podhvurlih ya samo ;)
Ti da ne si tursish takava? :))
v www.pricewatch.com obiknoveno ima kakvo li ne ;))
Tam sum vijdal i PC3500...
Mushkin PC 3500 все още няма :D....
Не търся 3500....чакам 3200 :)
Mollov: nqmam pretencii da e byrza a i taka i ne dojde:)
Az sym v momenta s 2x256Kingmax DDR400
Nqkoj da ima ideq kak da im izvadq dushata i primerno Sandrata kolko trqbva (gore-dolu) da mi pokaje