-
GeForce2 MX200 overclock
Имам GeForce2 MX200 и когато я овърклоквам не показва никаква разлика в производителността,дали тази карта има слаб потенциал за overclock.Охлаждането е много слабо и не знам дали това е причината.Има вентилатор но ми се струва че радиаторът не е добър - материалът от който е направен въобще не приема и отдава топлина.
-
GeForce2 MX200 overclock
Надали ще постигнеш нещо с тази карта - определено не си струва да се мъчиш с нея. Сам каза - няма потенциал. Не е ли време да я смениш ? :)
-
GeForce2 MX200 overclock
Купи си RADEON 9100. За малко пари - доста производителност.[;)]
А иначе от колко MHz честота на ядрото и на паметта вдигаш на колко???
-
GeForce2 MX200 overclock
За нова видеокарта няма смисъл защото тази си я купих преди 2 месеца и освен това не съм особен фен на игрите и едва ли ще си купя друга през следващите две или три години.Иначе я вдигам от
175/143 на 220/180 и ако успее да издържи 3D Mark 2000 ми дава абсолютно същият резултат както на 175/143 а иначе има деформации в картината.Явно видеокартата е прекалено калпава.
-
GeForce2 MX200 overclock
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За нова видеокарта няма смисъл защото тази си я купих преди 2 месеца и освен това не съм особен фен на игрите и едва ли ще си купя друга през следващите две или три години.Иначе я вдигам от
175/143 на 220/180 и ако успее да издържи 3D Mark 2000 ми дава абсолютно същият резултат както на 175/143 а иначе има деформации в картината.Явно видеокартата е прекалено калпава.
<div align="right">оргинално мнение на OverCLK</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Явно наистина е доста калпава. Аз с моята RIVA TNT2 PRO от 150 на 150 вдигам на 170 на 170 и ми вдига с 250 точки. От 1000 на 1250[:D][:D].
P.S. Отдавна съм и вдигнал мерника[:p]
-
GeForce2 MX200 overclock
След като не си фен на игрите, защо си играеш да клокваш картата не те разбирам ?!?!
То клокването има смисъл само ако ще играеш, а с тази карта няма да можеш, то аз с моята GF2MX400 вече не мога половината игри да играя, пък с тази познай. Иначе моята карта е клокната на 230/210 чип/памет и се вдигна с 300 точки 3ДМарк2001.
-
GeForce2 MX200 overclock
По принцип не съм фен на игрите но съм голям фен на Need For Speed
и искам да гледам колите със що годе свястна графика.Между другото преди това имах Riva TNT 2 M64 16Mb Ram.Тя е доста добра за овърклок но тази сега не дава и една точка повече резултат на 3d Mark 2000.Иначе Ривата съм и правил по 200 точки.
-
GeForce2 MX200 overclock
-
GeForce2 MX200 overclock
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">S kakvo q clock-vash???
<div align="right">оргинално мнение на Xpert</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
http://www.guru3d.com/geforcetweakutility
Може и с туй
-
GeForce2 MX200 overclock
Щом не дава никаква разлика в резултата значи не си я клокнал воще.Просто има някаква защита.
Пробвай с Low Level Overclocking-a na RivaTUNER.
Там може и да стане.
-
GeForce2 MX200 overclock
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.guru3d.com/geforcetweakutility
Може и с туй</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Blagodarq
-
GeForce2 MX200 overclock
Аз имам такава карта и я клокнах от 175/166 на 200/183 и да ти кажа виждам разлика ( е понякога е синия екран дето не съм го виждал скоро ) но явно твоята е от сорта на "AXLE". Те пишат че имат такива честоти , но реално ( не говоря за всички ) работят на 120/133, а даже съм виждал 120/120 .
а за Need for Speed определено ти трябва добра карта - Chaintech GF4 MX440 64DDR "GF71" е достатъчно добра - продава се за около 100 лв и е нова ( в кутия със всичко )
-
GeForce2 MX200 overclock
Ами CPU-то какво е? Все пак рендиращият конвейр започва от него...