Какво евтино дъно можете да ми препоръчате.
Здрасти отново!Интересува ме можете ли да ми препоръчате евтино
дъно за AMD платформа,което да става за клокване ,да качва AMD
AthlonXP 2000+BOX.За мен най-важна е цената,но имам още няколко
изисквания-да потдържа ATA133,AGP8x,да има добър вграден звук
и добра окомплектовка,а и да няма вградено видео.Марката не е
от значение, а само цената,защото ще си ъпгрейтвам компа за уеб
дизайн с нещо мощно ,понеже са е Acorp 6LX/EX68+Celeron 300A@374+G-Force4MX440-64DDR,AGP8x,Sound Creative Audigy5.1,
HardDisk-Maxtor D-Max 740x-40GB,LAN-Compaq NC3121 Fast Ethernet
NIC-Intel+Teac 24x10x40+Modem-TexasInstrumensINT 56K-с големи релета-няма дисконект.Ако някой иска някои от артисващите компо-
ненти да ми пише тук или на fluke@top.bg.Благодаря предварително!
вземи си ECS K7VTA3 v.5.0 - дъното е много добро - само 3-5% по-ниска производителност от най-добрите с този чипсет -но пък цената е супер(и цвета му е супер, да му се не види)
Ако си като мене човек който събира мило и драго и гладува по месеци за да си купи нещо за компа (или колата) мога да ти препоръчам като мойто дъно има възможност за OC е не е като тези с НФ2 но има смяна на множителя, FSB до 233 наколко настройки върху памета AGP8X ,ЛАН, 6 канален звук Cmedia 9739(за сравнение този на КТ400 е 9738) подържа DDR 400 има вдигане на напрежението на CPU i RAM е не е много но е нещо 1.5%, 2.5%, 3.5% не е лошо а ако си го вземе като човек ще ти дадат и card reader за 7 вида протативни карти(аз го жертвах за да ми махнат ДДС) Дъното e ECS L7S7A2 chipset sis746
Biostar M7NCD - nForce2 400, всякакви настройки за клок и напрежения в биоса - $60-65.
Изразявай се по-смислено - какво би следвало да значи "да качва AMD AthlonXP 2000+BOX"
според мен си вземи Епох 8рда+ с нс2 много е добро за атлон аз сам с такова процесора ми е атлон 2500+ бартон и сам много доволен с това дано се качва до 3200+
Ама човека говореше за ефтино , а епох не е такова!!
Крис не про версията на Биостара май няма настройки за клок освен шината.
Видите ли Elitgroup бягайте далече! Тук в офиса половината са такива и дават бая дефекти. От 6 компютъра купени преди 7 месеца, на 5 вече им гръмнаха дъната, а едно е носено 2 пъти на ремонт. Не знам точно какво им има, но не се оправя.