Overclock na Celeron400 s dano Zida ZX98-AT/ATX
Pomognete!!!!!!!!
Imam Cel400 i Zida ZX98-AT/ATX dano.Iskam da clockna protzesora maximalno,no bez
stranichni effecti kato pregriavane na shinite i drutite ustroistva[video,HDD]!
Az go dignax na 450 s shina na 75,raboti no za jalost bez prichina zabiva....:( Opitax i na 500 s shina na 83.7 sashtia efekt :((((( Da ne bi da mu triabva po moshten fentilator!?Ako triabva otkade da go kupia i kolko struva!? HELP ME!!! >Please<
Sistemata mi e:
MB - Zida ZX98-AT/ATX
CPU - Celeron 400Mhz /Slot 1
RAM - 320MB
HDD - Quantum 20.4GB 7200/2MB ATA100
Video - Abit Siluro GeForce2 MX 400 64MB /AGP
............THANKS na vsichki koito sa otdelili ot tzennoto si vreme!!!!!!!!!!!!
Eeeeh, priateliu, naviava6 mi stari spomeni.
Imah go tova duno, imah i CT versiata, no edno e sigurno. Uzasno klekavo im e zahranvaneto na Vsi4ki ZIDI.
Tui kato si s Slot1, probvai da uveli4i6 zahranvaneto na 2.1V kato si poigrae6 s VID-pinovete, no garancia niama.
I o6te ne6to ako SGLUPI6 da postavi6 na takova duno Celeron nad 500 MHz te o4akvat mnooogo iadove, kato si spomnia za tova me pobivat trupki.
Uveli4i zahranvaneto na 2.2-shte ocelee;).Ina4e-sloji si dva fana edin zad drug.
Za slot 1 ili za socet370(pove4eto sa ednakvi i za dvata tipa).Moje da gi oburnesh za da zasmukva vazduha.
Ako ti zabiva vnezapno bi trqbvalo da e ot nagrqvane...Obarni ventilatora,naj-dobre e da slojish dva.prosto slagash po-dalgi vintove(rapidki).I pasta zaduljitelno.