как да се преборя с конденза при водното охлаждане
значи имам си радиатор голям стар (от Москвич):) помпа маркучи обаче идва въпроса какъв блок трябва да сложа ,че да избегна конденза аз мисля, че трябва да е биметален обаче идва другия въпрос как да я закрепя :)) ако някои има опит в изработването на водно охлаждане да помага:)) не че имам нещо против производителите но за тези пари аз ще си купя дъно и процесор
обръщаш дъното - и водата почва да тече надолу
аз пък си имам един хладилник - с агрегат...
[:D]
Kakav kondenz pri vodno ohlajdane-ti qvno si pravi6 maitap.Tova ne e Vapochil.Prometeia....ili nekakav peliter!
ами като сложиш едно шише със студена вода на топло забелязвал ли си какво става
da ama 6i6e voda sas staina temperatura-ne!A vodata ti v ohlajdaneto 6te e gore dolu s taia temperatura!(pri dobro izpalnenie-dobar radiator ,ventilator4eta,hubav voden blok,pompa)
ае всичко добре звучи ама не ми се пробва само на теория :)) а тоз въпросен блок така и не мога да си намеря такъв ти ако имаш някякакъв опит казвай pls
Ako imah 4ak tolkova golqm opit-v staqta nema6e da mi vie Vantek Tornado(perka SUNON-80x38,5 800rpm, 84cfm)dB sa nad 50.Dobre 4e doide zima ta go pusnah na 7v!
ina4e info po vaprosa,kolkoto iska6.Vij tuka http://www.overclockers.ru/reviews/coolers.shtml
Абе къв кондез при водно бе, луд ли си?!
За блокчето:намираш sugar4o от HWBG форума, той ти казва колко пари иска и имаш хубаво блокче.
хаха само дето е малко далече от Варна ако не се лъжа пък ако ще ми го праща по пощата остави кой знае какво ще пристигне ако въобще пристигне
Докато не почнеш да слагаш лед във водата надали ще имаш някъф конденз... също така няма да е лошо и да си отопляваш помещението където ти е компа...особенно през януари