Странен проблем с клокнат дурон ???
Значи дурончето/750/ е клокнато на 998@7,5x133 сигурно повече от година ! Дъното е АБИТ КХ333
Проблема е че вече неще да пали както и да го мъча освен на зададената му фабрична честота-750[8)][8)][8)]
Развиха ми тезата че горели голям брой транзистори... и тем подобни антиклок тези[8)]
Направо ме изкара извън нерви. Сложих го на моито дъно и неще да пали повече от 103Mhz FSB[}:)]
Има ли спасение[?][?][?]
Препоръчвам ти да си отключиш множителят и съм сигурен, че поне на 9.5х100 няма да имаш грижи (предполагам, че щом дъното е АБИТ с КТ333 има въжможност за промяна на множителя от БИОС-а). Ако пак натръгва вече ще си почти сигурен, че процесорът е дефектирал до някаква степен. При мен - Дурон700 и дъно MSI KT266 Pro2-A, отключен множител и вдигнат волтаж през L7 до 1.825 си пердаши откак съм го сложил на това дъно на 950 (9.5х100). На 7х133 (933) и същият волтаж Windows-а ме посреща със "синята смърт" и съобщение за Fatal Error в L2 Cache[:(!].
TRENDS процесора работеше на тази честота/998/[:(!]
Идеята ми е дали може за една година да даде дефект[}:)]
Отговорил съм ти на това : <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има ли спасение</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А относно може ли да даде дефект - честно казано незнам, но защо не - всичко е възможно, макар че на мен не ми се е случвало.