Помощ за авто DVD Hyundai HDV 727.
Въпросният модел по рекламната информация притежава функцията "заглушител телефон".Доста тъпо написано,но най вероятно се касае за автоматично замутване на звука при позвъняване на GSM-а.В инструкцията никъде не пише как се активира това "чудо".В нета за този модел няма никаква информация от чужди сайтове.Звънях на консултантите в магазините където се предлага,но и те не знаят нищо.
Ако някой е в час дори теоретично да помага.
Мога да помогна на притежателите на тази техника с бутонната комбинация за скритото меню за да си настроят TV системата за България(защото и това е зор да се открие).
Re:Помощ за авто DVD Hyundai HDV 727.
Предполагам, че това радио е със стандартни ISO конектори. Единият е за говорителите, а другият е за захранване и на него единият от кабелите е за Phone Mute. Той се свързва към съответният кабел на car-kit-a (напр. Bluetooth handsfree за кола) и при входящо повикване спира звука на радиото.
Цитат:
Първоначално публикувано от DigiPro
Предполагам, че това радио е със стандартни ISO конектори. Единият е за говорителите, а другият е за захранване и на него единият от кабелите е за Phone Mute. Той се свързва към съответният кабел на car-kit-a (напр. Bluetooth handsfree за кола) и при входящо повикване спира звука на радиото.
Благодаря колега.Нещата почват да се изясняват.Трябва ли въпросният кабел да има означение?Захранването е на евро букса(предполагам ISO конектори).Има два допълнителни:единия за автом.антена,а другия за ръчната(активира опцията за TV).
Има ли конкретен цвят кабела?
P.S.Разгледах кабелите.В групата на захранването няма "излишен".
Ето това е схема на изводите на стандартните ISO конектори:
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_10487
Често не всички кабели присъстват на конекторите на колата или на радиото. В твоя случай би трябвало на радиото да има, а на колата най-вероятно няма.
Няма.Явно е търговски "трик". :051:
Благодаря на всички за помощта!
Отговор: Помощ за авто DVD Hyundai HDV 727.
здравейте, ще можели да ми изпратите клавишната комбинация на пощата, защото имам същият модел.предварително благодаря
Отговор: Помощ за авто DVD Hyundai HDV 727.
Цитат:
Първоначално публикувано от
vbn691
здравейте, ще можели да ми изпратите клавишната комбинация на пощата, защото имам същият модел.предварително благодаря
и на мен - моля ;)