Привет, Честита Коледа!
За коледен подарък на мой възрастен близък взех това - http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=530 предвид цената и елементарното управление. Днес го подвързах - напълно доволен за тази цена, даже и от горе. Единствения проблем е със силата на звука. На самото 'чудо' на китайската техника не намерих надпис с омове, колоните са 4ом 2бр (ако това има отношение).
Скалата за усилване е от 0-до-32. На 1 силата на звука в колата е достатъчно голяма за да създаде дискомфорт. При максимално усилване свири с добро качество и много по-силно от необходимото. Ходих до магазина да видя дефект в бройката ли е или ефект в модела, логично- днес не работи.

Основното ми питане е може ли да се сложи някакво съпротивление м/у радиото и колоните с цел да се понамали звука? Не пречи, че максимума може също да падне.
Не съм силен в електриката, но ще се радвам да разбера, ако има просто и евтино решение на тоя проблем. Не ми се занимава с рекламации, избор на друг модел или ремонт по простата причина, че това все пак е коледен подарък.
Благодаря.