Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с C55

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Проблем с C55

Аз имам следния проблем с моя gsm c55: изтрих си картинките, които му бяха инсталирани по начало. Намерих си нови, същите дори, мо не мога да ги кача да го дявол вземе телефона. Ако някой може да ми помогне нека пише.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Проблем с C55

А как се опитваш да ги качиш, че не става??

4. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Проблем с C55

Ако ги качваш с Дата-кабел опитай с оригиналнияt software, който можеш да го изтеглиш от български mirror <font color="red">тук</font id="red">.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Проблем с C55

SorrowSad опитах с програмата която си ми пратил, но същата работа както с VisSie. Качва само едно лого и тва то... Утре ще го префлашнат, може да се опрай... ама знае ли човек с такъв куц телефон.....

[:D]

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Проблем с C55

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Az imam slednia problem s moia gsm c55: Iztrix si kartinkite koito my biaxa po default. Namerix si novi, sashtite dori, no ne moga da gi kacha do go diavol vzeme telefona. Ako niakoi moje da pomogne, neka post-ne message.

<div align="right">Originally posted by mishle*-*21/10/2004*:* 11:09:42</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Прочети тази тема тук.

Оправил съм някои остарели линкове. Ако имаш въпроси ще се радвам да помогна.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Проблем с C55

Благодаря на всички!!!!!!!!! Страшни сте! [:D]

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Проблем с C55

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мишле, я погледни тук:

http://santonio.by.ru/instruk.htm Дано нямаш проблеми с руския...

Описания Data exchange software v.2.67 от същия този сайт на мен не ми се download-ва, може би линкът не работи... Ако и при теб е така - дръпни си го от тук(версията е същата):

http://www.trubka.net/dl.php?id=157&link=1 Това е директен линк към download URL-то.

Другият описан софтуер, AeroOff & Java Enabler v 2.3, мисля че няма да ти трябва за целта на занятието в случая. Ако ти се занимава, виж за какво става дума и ако искаш си го разцъкай

А дефакто Data exchange software ти е един вид WinNT explorer за паметта на телефона. Естествено, говорим си за връзка чрез data cable.

Действай и напиши после какво е станало

<font color="blue">Author edit:</font id="blue">

Както се оказа, Data exchange software за този телефон определено не работи, понеже той просто няма памет, която да бъде менажирана с тази програмка. (Еdit-ът е с цел ако някой попадне на темата за в бъдеще да не се чуди какво става аджеба и защо не става софтуера [)]).

<div align="right">Originally posted by BerkStock*-*31/10/2004*:* 21:19:56</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

BerkStock моля те изтрий си мнението или го редактирай. Виждам, че си имал желание да помогнеш ама малко глупости си понаписал и подвеждаш останалите. За информация виж по-горното ми мнение.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Проблем с C55

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

BerkStock моля те изтрий си мнението или го редактирай. Виждам, че си имал желание да помогнеш ама малко глупости си понаписал и подвеждаш останалите. За информация виж по-горното ми мнение.

<div align="right">Originally posted by barev - 04/11/2004 : 15:18:55</div id="right">

<font color="blue"><offtopic>

Изтрих го, въпреки че не разбирам какво и къде точно е било глупаво...

Принципно би било хубаво като видиш грешката на някой човек, да му я покажеш директно, а не да го оставяш да гадае. За повече инфо - виж първия ред от подписа ми [:D]

</offtopic></font id="blue">

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Проблем с C55

Ами проблема е че Ц55 има флаш памет и по-точно цели 400 КБ. Може и да ти се струват малко, но все пак ги има. За повече информация по темата виж какво съм писал за всички телефони на Зименс във форума.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Проблем с C55

Е, това е нещо друго - благодаря за поправката в такъв случай!

400 К не са малко, имайки предвид, че моя МЕ45 има само 348... []

Впрочем тая явно грешна информация за C55 я бях прочел някъде из чужди сайтове, ама както и да е.

Благодаря за фиксажа още веднъж!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе