Месечна такса на БТК ADSL
Имам един въпрос към потребителите на АДСЛ, които са на трафик.
Тъй като ми е първи месец, незнам какви са датите за плащане и кога точно се нулира трафика за месеца, това ме интересува щото да знам все пак как да си разпределя мегабайтите.
Ще се радвам ако някой може да ме светне по тая тема :)
Да, има хелпдеск...обаче ме мързи да се обадя :stupid:
Re: Месечна такса на БТК ADSL
Искаш ли Да се обадя аз ?
какъв ти е телефона на DSL-a
Цитат:
Първоначално публикувано от Petko
Имам един въпрос към потребителите на АДСЛ, които са на трафик.
Тъй като ми е първи месец, незнам какви са датите за плащане и кога точно се нулира трафика за месеца, това ме интересува щото да знам все пак как да си разпределя мегабайтите.
Ще се радвам ако някой може да ме светне по тая тема :)
Да, има хелпдеск...обаче ме мързи да се обадя :stupid:
Добре, че не те боли толкова, колкото те мързи, иначе отдавна да си умрял...
ПС И няма ли някой да премести темата - не е за "Технологии" а за "Поддръжка или "Дъра Бъра" :undecided:
//off
А бе чудя се, нали за да набереш горещия телефон трябва да натиснеш само 9 бутона, а за да напишеш тази тема доста повече!?
Странна работа.
/off
Цитат:
Първоначално публикувано от Zetle
//off
А бе чудя се, нали за да набереш горещия телефон трябва да натиснеш само 9 бутона, а за да напишеш тази тема доста повече!?
Странна работа.
/off
Offtopic
--------
E е нали трябва и да се говори, а кой пък знае дали след затвярянето на слушалката ще бъде запомнено? Все пак написаното остава! :)
Всъщност на сайта за адсл услугите е е ли описано това? Мен пък ме мързи да търся... това...
не че да показвам мускули ( :knuppel2:), но сериозно се изкушавам да затварям подобни на тази безсмислени теми... включително и тази
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
не че да показвам мускули ( :knuppel2:), но сериозно се изкушавам да затварям подобни на тази безсмислени теми... включително и тази
Направи го.Мързяло го детето
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Просто го направи!
То бива наглост бива, ама това вече заслужава и предупреждение за BAN при рецидив! :knuppel2:
Що народ е направил безсмислен трафик за да чете глупости..... :RTFM: