Siemens C55 - Wrong Softwere
Изключи се самин по време на разговор и когато пробвах да го включа ми изписа "Wrong Softwere".Имам кабел (USB to serial),пробвах с WinSwup 32 но след 2% ми изписва "Aborting due to transmission-error".
Да имате идеи?Или да ми кажете как се прави FullFlash?
Re: Siemens C55 - Wrong Softwere
Направи търсене във форума. Има доста неща написани за този телефон. Обърни внимание на постовете на barev!
Точно от темата на barev пробвах с winswap 32 (прошивка C55_240404w) но нестана.
Носи го на майстор. Тези дръжки имат навика да им се сдухва флаша. Дано да не съм прав в случая и проблема да е само софтуерен...
Цитат:
Първоначално публикувано от ivopetrov
Изключи се самин по време на разговор и когато пробвах да го включа ми изписа "Wrong Softwere".Имам кабел (USB to serial),пробвах с WinSwup 32 но след 2% ми изписва "Aborting due to transmission-error".
Да имате идеи?Или да ми кажете как се прави FullFlash?
Едно време бях с такъв телефон и след няколко месеца ползване ми написа същото съобщение. Оказа се че е изгорял чипа с паметта и ми го оправиха без пари гаранционно. Извънгаранционно струва 50 лева. Сега не знам някой дали изобщо някой ще се захване да ти го прави. Това може да се получи ако ползваш джава програми прекалено дълго време. Просто се претоварва и изгаря. С кабела трябва да качваш само картинки и мелодийки на C55, а ти 100% си качвал и джава игрички и програми. C55 е слаба ракия и не е подходящ за експерименти.