Re:Продавам касов апарат ELTRADE A300
Цитат:
Първоначално публикувано от vancho20
... така , че всеки който иска да започне бизнес и му трябва евтин апарат да заповяда.
:095: Точно за същия модел преди 2 месеца ми дадоха от фирмата за поддръжка 40 кинта :ole за да му изтърбушат някой и друг чарк, който става за нещо. И ми приспаднаха парите от нов Елтрейд с връзка към НАП, което ме навежда на мисълта, че стария не става за нищо.Сега звъннах на един роднина със същия модел - даже не са искали да му го вземат, като го е подменял с нов. Бракували са му само паметта и в момента лапетата му си играят у тях с него.
Като не си наясно със ситуацията , недей да спамиш!
Преди седмица бях в сервиза и много ясно ми обясниха , че старите апарати могат да се ползват до март догодина!!! Без да се доработват( свързват с НАП),а след това този същия може да се върже с НАП. Затова не съм го бракувал за 45лв, а му смених с нова ФП която е 72лв. , дефакто апарата в момента е 80лв.
Отиваш само да ти вкарат данни на фирмата в сервиза и вече може да се ползва без да се сменя фискалната памет!
И след март догодина, т.е. ако някой изобщо чака АБСОЛЮТНО крайния срок след 4 мес, какво правим ? Ето какво: Току що звъннах на сервизна фирма и е вярно това че апаратът става за цялостна преработка, като тя струва около 360 лв и апаратът се свързва с още кабелаци и адаптер. Чисто нов, свързан към НАП е 350 лв. Вярвам, че разделите за търговия във форума са създадени за изгода и на двете страни, а не за прее
ами на мен също щеше да ми е изгодно да си намеря касов апарат втора ръка преди да започна , но не намерих и какво, 6 месеца го ползвах и затворих магазина.Но дадох над 370лв първоначално ,ако бях намерил втора ръка нямаше да ме е яд.