Sapphire ATI Radeon 5670 1 gb ddr5 120 лв
http://www.jmt.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4...lite-pID=8211/
Това е описанието на картата.Изключително тиха и мощна с ниска консумация на ток 65 W.
В момента играя на нея най-новите игри,включително и DIRT3 на прилични графики.Има още 15-на месеца гаранция.
Цена: 120лв.
Намира се във Варна
Работя с куриери
тел.:0887637537
0878455469
Пламен
Re:Sapphire ATI Radeon 5670 1 gb ddr5 120 лв
Колега след като си дал в обявата си линк за сравнение на цената то поне се постараи тои да е с вазможно най конкурентната цена на картата на пазара а не с този която е най удобна за теб!!
http://911.bg/a2/offers.asp?p=4916998&id=4206 - Цената на картата към момента е точно 150лв с 24м гаранция.
Следователно от тук нататък всеки сам може да си прецени каква би следвало да е цената на твоето видео имаики предвид ,че е ползвана и се продава вече втора ръка.Поздрави
Тази последната която си показал изобщо не е картата която продавам.A относно колегата kiselina,бях в сайта на jmt и дадох този линк за информация за картата,не съм търсил най-добрата оферта за мен.То ако се разровя сигурно ще намеря и че трябва да я подаря но уви,това е цената на която съм я пуснал и това е цената на която я продавам.Не карам никой на сила да я купува,нито се опитвам да преметна някой или каквото и да било.Като цяло в момента картата върви към 160-170 лв по магазините от които пазаря.Като допълнителна информация искам да добавя,че картата е купена на 04.12.2010 от Flysystem Варна,така че има гаранция още 18 месеца,а не 15 както съм посочил по-горе.Ако някой иска да се пазарим за цена нека ми пише не отказвам на пазарлък.
p.petkov , не видях никъде цена на видеокартата която продаваш. Оправи си поста съобразно форумните правила!
Цитат:
Първоначално публикувано от p.petkov
Като цяло в момента картата върви към 160-170 лв по магазините от които пазаря.
Колега хората имащи желание да закупят видео картата която продаваш не ги интересува ти от къде пазариш , защото всеки пазари от там кадето е най изгодно а не там където е най скъпо.Аз съм ти дал линк от досат извесна компютърна фирма която е до болка известна на хората занимаващи се с компютри и комп. компоненти в която цената е 150лв нова с 24м гарнция.Ти може да си купил видеото и за 250лв значи ли това че трябва да я продаваш след 7-8м ползване за 200лв ако тя в момента нова по магазините е 220лв примерно?!?
Някак си не виждам логика в цялата работа някои да купи от теб.Това е лично мое мнение и не ангажирам никои с него
Колега,последното ти изречение е най-съдържателно.Да вземеш да спреш да ми спамиш в обявата,какво ще кажеш.Това е обява.Всеки сам си преценява дали го устройва или не.НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ НИКОЙ ДА МИ КУПУВА КАРТАТА.
съгласно Правилата са допустими коментари, подкрепени с адекватни и актуални линкове
позициите и допълнителната информация са изяснени и показани, ще помоля оттук нататък всеки да се придържа към темата и добрия тон
Темата може да се изтрие,продажбата приключи.