-
Продавам расийвър Onkyo TX-SR607,DVICO TVIX HD M-6600N,DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC
Продавам:
Ресийвър Onkyo TX-SR607 почти нов внесен от Англия,включван е само веднъж-650 лв
Мултимедиен плеър DVICO TVIX HD M-6600N с HDD WD 2tB нов - 740 лв
DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC KX- TG 9152 С БЕЗЖИЧЕН USB SKYPE АДАПТОР И ДОПЪЛНИТЕЛНА СЛУШАЛКА нов 175 лв
Намирам се в Хасково
показвам по Skype
изпращам с куриери
0899195656
-
Re:Продавам расийвър Onkyo TX-SR607,DVICO TVIX HD M-6600N,DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC
Цитат:
Първоначално публикувано от enator
Продавам:
Ресийвър Onkyo TX-SR607 почти нов внесен от Англия,включван е само веднъж-650 лв
Мултимедиен плеър DVICO TVIX HD M-6600N с HDD WD 2tB нов - 740 лв
DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC KX- TG 9152 С БЕЗЖИЧЕН USB SKYPE АДАПТОР И ДОПЪЛНИТЕЛНА СЛУШАЛКА нов 175 лв
Намирам се в Хасково
показвам по Skype
изпращам с куриери
0899195656
напомням
-
Re:Продавам расийвър Onkyo TX-SR607,DVICO TVIX HD M-6600N,DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC
мога да кажа, че този рес. е просто върха - имам такъв от три години, работи по почти 20 часа на ден
аудио-видео убийствена машина !
Бях го купувал за 1300лв.
Има доста награди и поддържа всичко без THX звук /който досега не съм виждал файл с такова аудио/
-
Цитат:
Първоначално публикувано от get
Има доста награди и поддържа всичко без THX звук /който досега не съм виждал файл с такова аудио/
Няма и да видиш THX е набор от сертификати които гарантират качеството на звука или картината (идеята му е максимално да пресиздаде идеята на режисьора)
-
-
-
Този ресивър и тоя който продаваш едни и същи ли са или е нов внос тоя?
И имали някаква несъвместимост с нашите стандарти (захранване)?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325321520[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от get
мога да кажа, че този рес. е просто върха - имам такъв от три години, работи по почти 20 часа на ден
аудио-видео убийствена машина !
Бях го купувал за 1300лв.
Защо не намалиш малко годините той самият усилвател е на две години модел някъде а ти го имаш от три години справка тук ===> http://www.hi-fi.bg/bg/articles/test...=1&image=13511
-
ресийвъра е изцяло съвместим с нашите стансдарти и е напрактика нов стои си в оригиналния кашон
всеки който е запознат е наясно че цената-650 лв е по-малко от половината на която е купуван.
-
@kristov
няма как
имам от предната ми квартира, която освободих пролетта на 2009
2009,2010, 2011 - рес. е просто супер !
-
Здравей имам интерес за ресивъра,намери ме ако можеш на скайп sas_88 ,че дори незнам как да ти изпратя лично тук....
-
2 Прикачен файл(ове)
актуална снимка на ресийвъра
-
-
По молба на автора темата се затваря.