Продавам: Медиа плейър PopcornHour A-110
Продавам: Медиа плейър PopcornHour A-110
Плейъра е изключително запазен. Дистанционното управление е с флуоресциращи бутони и не е ползвано (използвах универсално).
Характеристики: Видео, аудио и фото плеър. Интернет радио и вграден Торент клиент. Използване като FTP сървър. Възможности за използване като външен твърд диск, като мрежови диск (NAS Server) посредством LAN или като медия плейър. DLNA съвместим.
Меню и субтитри на български език. . Възможността за вграждане на Хард диск. Сваляне и качване на Торент файлове дори и след изключване на компютъра.Online Радио. Постоянен достъп до вашите файлове посредством FTP. Директно възпроизвеждане на файловете от устройствата свързани в локалната мрежа.
http://www.trustedreviews.com/Popcor...ipheral_review
Има гаранция до 25.09.2011г.
http://picbg.net/u/63982/46436/thumbs/567065_fr.jpg http://picbg.net/u/63982/46436/thumbs/567066_fr.jpg http://picbg.net/u/63982/46436/thumbs/567067_fr.jpg
Цена - 220лв.
Транспорт с Еконт, с опция "отвори преди да платиш" - за сметка на купувача.
За контакти: ЛС или veso_b@abv.bg (предпочитам ЛС)
Re:Продавам: Медиа плейър PopcornHour A-110
И за тая ли платчица хората дават куп пари?! :yikes :RTFM:
Платчица ама какви работи може да върши ..., а и и на тази платчица има едно чипче (процесор), което струва пари.
Цитат:
Първоначално публикувано от petertz
И за тая ли платчица хората дават куп пари?! :yikes :RTFM:
Тая платчица слага в джоба си куп процесори и видео карти за по 300-400$.
Да не говорим за софтуера.
Не знам какво слага в джоба си, но защо не подържа например пълно меню в Blueray iso? Всеки комп с ТМТ от 150 кинта го прави. Единственото му удобство според мен е софта, но и той си има постоянно бъгове. За профани, които не им се занимава да пускат компа и да си играят с настроики за един филм - става. Аз поне не знам нещо, което да не може да прави един комп, а това танеке за 400 кинта да го направи. Малко пресилено изказване на lazarus, според мен.
Цитат:
Първоначално публикувано от petertz
Не знам какво слага в джоба си, но защо не подържа например пълно меню в Blueray iso? Всеки комп с ТМТ от 150 кинта го прави. Единственото му удобство според мен е софта, но и той си има постоянно бъгове. За профани, които не им се занимава да пускат компа и да си играят с настроики за един филм - става. Аз поне не знам нещо, което да не може да прави един комп, а това танеке за 400 кинта да го направи. Малко пресилено изказване на lazarus, според мен.
Пич, а пък според мен, нищо не си разбрал от изказването на lazarus18. Предполагам, никога не си ползвал такъв плейър, нали? Ха, първо да го пробваш, да видиш какво може и какво не, и тогава да си коментираш компютрите от по 150 лв., а? Само едно ще спомена - аз лично махнах преди доста време сериозна машина с E8400, замених я с това "тенеке" и за миг дори не съжалявам, дори напротив. Сигурно съм нещо гламав, а? Те и доста западняци са така, нали? Тъп народ, да му се невиди! Впрочем 220 лв. за момента са малко височка цена, нищо лично.
Някой хора живеят още в далечната 2008. Преди 3-4 години може да е било така, но компютърния хардуер скача доста по-бързо от сигма чиповете. Сега hd5450 за 60 лева прави всичко необходимо.
Само не забравяй, че това "тенеке" е модел на повече от 3 години и когато е излезнало хората са давали по 300-400$ за карта с характеристиките на 5450. Не поддържа BD.ISO защото когато е правено такива релийзи нямаше.
Сегашните модели са пак по 400 лв и отварят всичко /BD.ISO, BDMV и тн./.
Продаваната тук машинка се дава за 220 лв. Успех с покупката на подобен компютър.
Да не забравяме софтуера, който работи перфектно и ако някога си го пипал щеше да знаеш.
Ти ако имаш време да ръчкаш по компютъра, ръчкай. Ние през това време гледаме.
Мисля ,че и аз това казах. :bravo
Продажбата се прекратява засега.
След няколко месеца може пак да пусна плеъра на доста по-атрактивна цена.