Продавам HD плеър Popcorn C-200
Плеъра е на 14 месеца, тоест гаранцията изтече преди два месеца.
Работи безупречно, в което ще се убедите при тест на място в домът ми, където си е инсталиран и работи.
Плеъра си е със запазен кашон, книжки и т.н. Купуван е от вносителят му за България.
Причината за продажбата му е, че минавам на Dune Duo и нуждата ми от повече дисково пространство.
Цена: 580 лв.
Град : София
Тел : 0888 906025
Re:Продавам HD плеър Popcorn C-200
Цитат:
Първоначално публикувано от omax
up
Всичко хубаво, ама тази цена за НЕ нов продукт и без гаранция малко стряска!!!
Да, но и на нов от 730 лв. стряска.
Просто продукта си е много качествен и това определя цената.Все пак е 200 лв. под цената на новия. Работещ, в безупречен външен вид и оригинална окомплектовака.
Висока цена за нещо ползвано и без гаранция , успех с продажбата , но според мен за повече от 350 трудно би го продал при положение ,че няколко такива вече успешно се продадоха за 350 .Такава е и цената на А 200 чисто нов :). Успех:)
Колега , то хубаво , ам недей така !
Сравняваш С200 с А200 - хубава работа ! Тука не опира само до пари , но не ти се вярва , май !
То предложената ми за обратно изкупуване цена е по-висока от цитирана от теб. Само лаик би могъл да сравнява А-200 с С-200!
Ако не се вълнувате от продукта, то моля, не коментирайте цената му.
Коментар само за заинтересовани и то но ЛС, GSM или пряк контакт.
Дали съм лайк или не е тема на друг разговор. Просто се опитах да споделя на продавача , че цената е прекалено висока за използван уред. Никога не съм имал за цел да сравнявам качествата на С200 и А200 , ако на някой така му е прозвучало се извинявам. Спирам да спама темата .Успех с продажбата :)
Продаден. Честито на купувача.
Темата е за триене.