Продавам процесор Celeron (512K Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
Продавам старият си процесор! Давам направо линк към информацията за него.
http://ark.intel.com/products/29735/...z-800-MHz-FSB)
Давам го с охлаждането му.
Намира се в Русе, за предпочитане е който го иска да дойде да си го вземе направо от мен хем да сигурен че работи.
Не съм много в час с машините, и съответно не съм бутал нищо като клоквания и тем подобни
Цена:50лв. Договаряне
За връзка с мен, тук в темата на л.с. или skype:tonito_91
Re:Продавам процесор Celeron (512K Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
Може и бартер за видео карта PCIe или рам ddr2 2ГБ и нагоре. За доплащания ще се разберем зависи какво предлагате :)
Той тоз процесор на цената на НОВ, реално не струва повече от 20-30 лв.И с цените не си много в час, ей де човека ти е дал линк където процесора нов с боксов охладител е 40 долара при курс на долара около 1.50 лв това прави 65 лв крайна цена за процесора като Чисто нов с няколко години гаранция.
beretta - аз питах само дали е това .
не коментирай цени ако нямаш под ръка такава в бг магазин че отиваш към бан !!!
Цитат:
Първоначално публикувано от beretta92sd
Той тоз процесор на цената на НОВ, реално не струва повече от 20-30 лв.И с цените не си много в час, ей де човека ти е дал линк където процесора нов с боксов охладител е 40 долара при курс на долара около 1.50 лв това прави 65 лв крайна цена за процесора като Чисто нов с няколко години гаранция.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
beretta - аз питах само дали е това .
не коментирай цени ако нямаш под ръка такава в бг магазин че отиваш към бан !!!
Подкрепям beretta92sd! Ето линк към български магазин, където процесорът НОВ С 36М ГАРАНЦИЯ струва 65лв.
:Google: http://satcom-bg.com/store/intel-cel...ghz-p-357.html
Може би, ако си бях поиграл още малко щях да го намеря и по-евтин. Усведомявайте се малко преди да искате безбожни цени. :RTFM:
Цитат:
Първоначално публикувано от AlwaysLoveYou
Подкрепям beretta92sd! Ето линк към български магазин, където процесорът НОВ С 36М ГАРАНЦИЯ струва 65лв.
:Google:
http://satcom-bg.com/store/intel-cel...ghz-p-357.html
Може би, ако си бях поиграл още малко щях да го намеря и по-евтин. Усведомявайте се малко преди да искате безбожни цени. :RTFM:
Имайки предвид "манталитета" на българският народ, нормално е, искаш ли да продадеш нещо на дадена цена трябва да го обявиш на поне 1/2-ра горница ! За да може бат пешо да се пазари!
Цитат:
Първоначално публикувано от nuHokuo
Имайки предвид "манталитета" на българският народ, нормално е, искаш ли да продадеш нещо на дадена цена трябва да го обявиш на поне 1/2-ра горница ! За да може бат пешо да се пазари!
Много си прав,даже трябва по-голяма надценка за да може да се свали на половина че Бат Пешо яко се пазари........