Просто с тази цена вечно тази камера ше си остане твой. Прогнозирам!!
Преглед за печат
Просто с тази цена вечно тази камера ше си остане твой. Прогнозирам!!
Е може, но не си струва да я продавам за по-малко.
Предпочитам да си остане вечно моя. :jamaika
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326873660[/time]_________________________________________________
Предлагам и на части:
Обектив Sony SEL-18200 18-200mm F/3.5-6.3 E OSS - E-mount - 890 лв.
Камера Sony NEX-VG10Е - 1890 лв.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326910758[/time]_________________________________________________
Поправка:
обективът е запазен!!! :ole
UP!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327063620[/time]_________________________________________________
Обиктивъ и прудадин....
Но камерата чака новия си собственик... офертата е същата - 1890,- лв.
Камерата върви с чанта Sony Alpha!
:)
UP!
:yahoo:
Нагоре....!
Днешното ъп-че и
Нова цена:
1850,- :yikes
И да се пулиш и да не се пулиш, без обектив за тая камера и 1500 ако ти даде някой трябва гъзъ в тавана да си удариш :))
Виж ПАТ, всеки си решава, колко иска и може да даде...
Аз нито бързам, нито съм на зор...
Предпочитам да си остане моя камерата за тези пари... :thankyou-
Ако ми трябва бърз кеш, то ще се усети по офертите... :cool:
Така е съгласен съм с теб. Единствено исках да кажа, че такава камера без обектив става много по-трудно продаваема и в същото време е неизползваема.... Аз лично бих ги продал по отделно единствено ако първо намеря купувач за камерата.
Успех!
И аз бих ги продал поотделно в краен случай, а случаят беше такъв...
Трябваше ми бърз кеш, а никой не сикаше камерата. Затова продадох и само обектива и светкавицата... Но нещата тръгнаха...
Вчера продадох една NEX FS100 и освободих още "малко" кеш, но гледам да продам и тази, за да използвам парите за нови поръчки, че излизат яки оферти и не искам да ги изпускам!!!
Така че ако има някой ....
Можем дори да коментираме малко цената ако някой реагира бързо...
:)
До неделя 1700 лв., в понеделник вече ми трябват парите, иначе офертатат отпада :)
Нова цена на камерата 1850,-
UP-че на камерата
Ново ЪП-че с нова цена:
1800,-
A ако някой има предложение... да пише
или на 0893918949
:thankyou-