Продавам инверторен BEKO 181 BKF - НА ЧАСТИ !!!
Продавам инверторен BEKO 181 BKF - НА ЧАСТИ !!!
Цена на цялата машина – 980 лв.
Цена на частите – по договаряне.
Климатика е с повредена електроника на външното тяло (според техниците) и не работи. Дава грешка „F1”.
Контакт:
До края на 11.2012 - 0895676930
След това: hyosifov@abv.bg
гр. София
Отговор: Продавам инверторен BEKO 181 BKF - НА ЧАСТИ !!!
Нали не си мислиш,че някой въобще ще вземе на сериозно тази цена - 980лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hyosifov
Цена на цялата машина – 980 лв.
Може би сте имал в предвид цената на нов ?
Това е цената за този климатик. Не е нов - ползван е две години.
Не си ли помисли да потърсиш читав техник, който наистина да диагностицира проблема?
Опитах с трима "читави" техници. Двама мои приятели и фирмата обслужваща климатика. В крайна сметка демонтирах собственоръчно електрониката на външното тяло (цялата, а не отделни платки) и я занесох на ремонт. Ако някой може да ми препоръча човек, който разбира от платки и интегрални схеми ще бъда благодарен.
отговор: продавам инверторен beko 181 bkf - на части !!!
Цитат:
Първоначално публикувано от
hyosifov
Опитах с трима "читави" техници. Двама мои приятели и фирмата обслужваща климатика. В крайна сметка демонтирах собственоръчно електрониката на външното тяло (цялата, а не отделни платки) и я занесох на ремонт. Ако някой може да ми препоръча човек, който разбира от платки и интегрални схеми ще бъда благодарен.
Боби-платката - 0878655100
Климата бе ремонтирана от Боби (горния пост). Работи перфектно и вече НЕ се продава :) Благодаря на всички за коментарите и помощта :) Хубав ден!
имам чувството, че прецаканите сме стотици, защото вече втори човек ми се обажда. По тази причина има страница във facebook, която създадох много набързо. Нека всеки да я хареса та да видим колко сме. Може пък да си потърсим правата. Колкото повече толкова по добре. Страницата е BEKO 181 BKF. https://www.facebook.com/pages/BEKO-...480488?fref=ts
Не е нужно да създаваш страница във Фейсбук. Ремонтирам климатични електроники от 12 години, започнах и до сега работя главно с Булклима, но в момента клиенти са ми много големи и малки фирми от бранша в София, в тази връзка искам да кажа, няма бранд , който не се поврежда, всички идват масово и основно с изгорели външни блокове - Дайкин, Мицубиши, Фуджитсу/Дженерал; Самсунг; ЛГ(голдстар)Тойотоми и т н ... Всички уреди в един момент се развалят, важното е да си струва да се поправят ... Айде ЧНГ 2014 :)