Купувам настолен компютър с АМ2/АМ2+ дъно
Купувам настолен компютър с АМ2/АМ2+ дъно , да е нещо евтино с не високи параметри.Оферти за настолни компютъри с по 2 gb ram и 200-300 gb хард не ми трябват.Търся нещо по просто.До 1 gb ram и 80 gb hard може и с вградена видео карта и без процесор.
Оферти тук или а лично съобщение.
Благодаря предварително.
Отговор: Купувам настолен компютър с АМ2/АМ2+ дъно
Имам един комп с AMD Athlon(tm) XP2800+ , 2.08Ghz , 1GB RAM и 40GB и 80GB RAM.Доколкото разбирам този процесор е със сокет АМ2. Ако отговаря на изискванията ти пиши ЛС да договорим цена.
Athlon 2800+ не е АМ2, а socket A
Съжалявам , гледах в интернет и от това което четох реших че е АМ2.Значи ще си проверя по-новата машина която не използвам с какъв е . И за да не стават грешки ще напиша конфигурацията , а който разбира ще си определи сокета.
- - - - - - - - - -
A този, AMD Atlon(tm) 64X2 4400+ 2.30Ghz?
До каква цена ти трябва ?
Евтино, с хард до 80-100 гб и арм до 1 гб, ако е без процесор още по добре тъй като ще е по евтин.Аз имам процесор и по добре да е без процесор.
Имам двойно по добър комп за 250 ако те устройва повече не мога да сваля :/ Има всичко процесора е със 3 ядра дъното е AM2+ HDD 250 gb RAM 2 gb DDR2 пиши на e-mail: 2516killer@gmail.com
Под компютър да разбираме - кутия със захранване с дъно и с рам. Охладител за процесора имаш ли?
Имам едно дъно Асрок N68 /не помня точния модел/ АМ2 е и с видео 7025 /256МВ/ - което може да се ползва и с ДДР2 и с ДДР3 /ако решиш да ъпгрейднеш после с нов процесор и ДДР3/, плочки рам 2х512@667 DDR2. Кутията и захранването - имам 2 варианта - стара бяла/пожълтяла кутия със захранване /не е за пред хора/изложба/ но върши работа, и една черна, но е със забележки на предния панел и малко отгоре, но пък е здрава. 90-100 лв
Имам един 80 /изправен без проблеми/, който мислех да ъпгрейдвам преди време, така че и хард ще има. Каква цена те устройва? И с каква кутия - за пред хора или не :) Кофти кутията я брой подарък направо.