Чисто нова кафемашина Delonghi EC 221B
Здравейте, продавам чисто нова(неразпечатвана) кафемашина Delonghi EC 221B. Гаранция 2 години. Цена 200 лева. За връзка ЛС или 0887 три едно осем три две осем. За София може лично предаване, а за страната Еконт.
https://topmarket.bg/kafemashina-delonghi-ec-221-b
Отговор: Чисто нова кафемашина Delonghi EC 221B
Хе-хе. Че то, от магазина ще я взема за тези пари, че и за по-малко. Вече 3 купувам на цена от 145 лв от емага. Успех с продажбата...:lol:
Не че не ти вярвам Караганчев, но според кешираното от гугъл модела се е продавал за 169лв в Емаг на промо, и не е падала под 200 лв. в български електронни магазини. За 149лв. са се предлагали само връщани, разопаковани. Нямам нищо общо с продавача но един screenshot би подкрепил думите ти.
1 Прикачен файл(ове)
Не че не вярвам на Google, но според последната фактура, с която съм купил третата такава машина от EMAG, цената на артикула в промоция почти задължително спада до около 159.99 лв. Не ми се рови много назад в поръчките ми, за да намеря и тази поръчка, но ако не ме лъже паметта, първата такава машина купих именно за 149.99 лева. Edit: Днес (21.12.2017) е 169.99 лв.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25478&stc=1
Цитат:
Първоначално публикувано от
espace
Не че не ти вярвам Караганчев, но според кешираното от гугъл модела се е продавал за 169лв в Емаг на промо, и не е падала под 200 лв. в български електронни магазини. За 149лв. са се предлагали само връщани, разопаковани. Нямам нищо общо с продавача но един screenshot би подкрепил думите ти.
Не държа да ми вярваш, но аз втора употреба за в къщи не купувам от 2008 г. Последната кафемашина я купих на черния петък 24.11.2017г. за сумата от 145 лв и не беше разопакована, камо ли със следи от употреба. Иначе, машината е супер. Прави много хубаво кафе. :thumbup
Машината отдавна е продадена. Темата е за ключ.